![]() |
Re: '85 1310
aha deci asta e masina ta, e intretinuta pentru o batranica. Succes la ceea ce vrei sa ii faci! ;) Apropo culoarea va ramane asta?
|
in principiu nu
normal ca nu o sa ramana motorul de dacia :D inca nu m-am gandit la motor ... primul lucru sa mearga cum TREBUIE motorul de dacie ... |
bravo ma in sfarsit :P dacia frate :)) ti asa de mult la ea?sau e pur si simplu ideea de a aduce la viata inca o dacie :D
|
sa o reinvii ... ca iera o blonda frumoasa pe vremea iei :D:)
vreau sa intru si eo in randul tipilor care se mandresc cu dacia :D |
inca un daciot de care ne'a zis mama sa ne ferim ... hi hi hi
|
pentru inceput feriti-va ca sunt incepator :lol:
|
aoleo.... bine ca mi-ai zis... :D
|
Quote:
|
pai ie si ea membra in clubul "Lamaie Racers" :lol:
|
well ... azi am fost cu ea la service ...
i-am pus patina pt schimbatorul de viteze ... acum NU mai caut vitezele prin "ceaun" gume noi, spalat carburatorul, reglat carburatorul pe viitor din "bube" : montarea servofranei ... |
sper ca stii ca trebuie sa modifici saxofonu sau sa il schimbi cu altu pentru servofrana nu?
|
se rezolva ;)
|
mah eu unu nu mi-as pune servofrana mai bine o las clasica frana
|
Quote:
Din pacate ITP-ul imi expira la sf lui mai ... Si unde ii voi face eu ITP imi cere neaparat servo-frana ... Ca nu prea m-ar tenta sa dau spagi ! Asa ii iau servo-frana, i-o montez ... si nu mai am griji :D |
nu stiu de ce vrei neaparat servo-frana.
nu au de ce sa iti ceara servo-frana....daca nu a fost pus din fabrica pe acel model. asa si la oltcit....ITP facut acum cateva saptamani... crezi ca, cu o servo-frana rezolvi tot? pun pariu ca daca schimbi tot ce trebuie la vechiul sistem de franare, sa fie cum trebuie, totul va iesi OK. . |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning