![]() |
Re: BMW M3 E30
[QUOTE=Cipilica;5178301]Haideti sa nu ne mai kkm pe noi ca miroase si e urat, suntem oameni mari ce naiba!? :oops:
Vad ca unii nu au liniste din cauza acestei masini... Nu inteleg de ce atata vehementa in a demonstra faptul ca este sau nu un M. Nu este un M veritabil si asta a spus si proprietarul, este un M datorita motorului care este un M autentic, un s14 realizat de inginerii de la BMW, nu de mine de altul sau de nea" Ion mecanicul. Si culmea, nu doar motorul, ci toata masina a fost conceputa de acesti ingineri ca o alternativa a M-ului. Mie nu mi se pare putin lucru, dar nah... fiecare cu opiniile lui. Haideti sa terminam cu mancatoria ca deaia ajungem sa inchidem topicuri, fie ele cu softuri, cu motoare modificate, masini ciopartite etc. Eu unul as vrea sa vad evolutia acestei masini asa cum a promis proprietarul, e o masina rara care merita toata atentia. Si nu in ultimul rand, as vrea sa citesc posturi interesante sau cel putin pertinente nu de genul "nu bate 530... etc". Astea sunt faze penibile gen NFS, nicidecum nu sunt demne de varsta ce o avem. Credeam ca am depasit momentele astea :oops: in afara de motor si cutie este E30 325i. va las sa continuati discutia ca s-au facut deja 2 grupuri. unii care stiu despre ce vorbesc si unii care il cunosc pe proprietar. pastreaza masina asta 100% originala. renunta la idei de drift sau altceva. e singura varianta sa nu ajunga decat un E30 . P.S. pacat ca nu stam la distanta mai mica. la ce modificare are motorul era curios cum se comporta pe strada. |
M sau nu masina arata ff bine ..... bravo ai facut o alegere ff buna
|
Sa o stapanesti sanatos!
Un exemplar frumos! Conteaza sa fie ce ti-ai dorit tu , nu ce vorbesc altii. Sunt doar niste pareri, de care tii cont daca vrei. Grija de ea! |
Quote:
|
Masina e monstru,arata foarte bine..este inca o masina in care s-a investit mult....deci n-are cum sa fie altfel.....acum....ce tot atatea discutii...
....E30 320iS – Italian M3 si punct. ...bafta cu ea....sunt 99% sigur ca nu o sa o mai vinzi niciodata....incet incet iti intra adanc sub piele,apoi in sange :) sa o stapanesti sanatos..si ..tine minte..cei care vorbesc...vorbesc din invidie...pentru ca altfel....orice masina ar fi si oricum ar fi..te-ar felicita. |
Foarta frumoasa masina !
Poti spune si pretul care l-ai platit pentru ea? Iar pentru carcotasi,va rog frumos nu mai stricati toate thread-urile cu comentarii aiurea,ca nu o sa mai ramana nici o masina frumoasa pe aici iar Andu poate sa aiba si 5 M3 veritabile,asta nu ii da dreptul sa arunce cu noroi pe aici....cred ca orice pasionat de pe forumu asta stie ca masina asta nu este un simplu E30,i se mai spune si M-ul de Italia sau M-ul mic etc etc.... |
Quote:
pasionatii de pe forumu asta pot sa spuna multe. mai sunt si alte 320is superbe pe aici, cu proprietari pasionati si corecti. cu adevarat pasionati. |
Stiu masina asta de vreo 6 anisori. A fost ingrijita ca ochii din cap.
|
pffaaaiiiiiiii,parca a-ti inebunit cu totii,Raduta cere unui moderator sa-ti modifice titlul ca in thread-ul asta se vb numai pe langa,in loc sa vb strict despre masina o da-ti in balarii,a inteles omu,a spus unul ce era de spus,nu trebuie sa explice tot forumul aceelas lucru,mai bn modificati titlul cum doreste Raduta si cu asta basta...3 pagini de aberatii inutile.Bafta in continuare cu masina si deschideti unul si cu cabrio:D
|
2 Attachment(s)
Am reusit azi sa fac schimbul de ulei si filtre. Urmeaza sa comand bujiile.
|
Te'am vazut azi ...super si sunetul...pfoai...mult noroc in ceea ce ti-ai propus...
|
Quote:
|
Quote:
|
Credeam ca citesc si eu 3 pagini despre ceva modoficari, imbunatatiri ale masinii de catre propietar, cand colo, ce sa vad? Numai contradictii si pareri pro si contra despre un cuvant "M" !!!!!!!
Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning