![]() |
Re: Road Kills & Top Speed
Quote:
|
gata .....inteles!!!
|
si eu? nu ma bag si eu la ~75 de cai? ca tractorasul meu e satisfacut acolo... tot ~ 75 de cai are. (+ sau - cateva zeci) facem piramidal? sau dreptunghiular..? eu zic ca oval e mai corect...
|
Quote:
Daca ne dam acolo si vine garda stiu eu o cladire mare acolo cu o parcare si ne pitim de ei ;) Doamne Fereste! |
buna ideea, dar va trebui sa iei u stafeta ca noi nu stim unde e cladirea aia mare si ne vedem acolo:)
|
Poate totusi nu ne vedem acolo :)
Iar facem offtopic d-ala |
hmmmm,numai la figuri geometrice ne gandim(cerculetze,liniutze si mai nou piraminde),pai mai bogdane u te dai cu donu sa vedem :D
|
Unde, cand, cu cine? Haaaai!!!
|
u cu bogdan,normal,k nu ai cum sa faci cu mn :D
|
pai sa schimbe pompa...si ne dam..ca din vara il tot aman. dar acum, am gasit un passat. si il astept si pe al doilea.
eu nu ma dau de pe loc. si doar de curizoitate sa vad cum stau.... |
:D multumesc pt initiere. a fost una, zic eu, reusita :d
|
io cu dragosh,minu cu aml,bogdan cu donu......
|
hm....yo zic sa va klmati cu provokrile pe topicu` asta!!!discutatie pe diverse discutii sau faceti topic cu provokri...dak va lasa moderatorii:D!!!...
aici spuneti ce-ati fakut...adik u platoane...dak il faci pe dragosh...vi frumos aksik fericit....k ai fost la una mik...si ai cashtigat....si postezi pe acest topic... "am fakut in seara asta opel astra f ........" ..... multumesc pentru intelegere... |
Topic pt provocari!
Pt ca nu aveam un topic de genul asta , am facut unul :D
Provocarile pot fii de orce fel , adresate oricui ! |
Re: Topic pt provocari!
e vorba de cursa kravene...k pierd k o sa castig nu conteaza.....zilele astea mam antrenat pe la sala pe drumu ala sa vad und trage bine opelashu,intre ce turatii......sincronizare la viteze............
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning