Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Curse (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33612-curse.html)

mikafly 09-03-07 17:39

Re: Curse

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 789098)
mama ce o alearga omu pe rosu

Am dat la limitator la treapta 1...ca ma gandeam in alta parte.....de obicei schimb pana in limita......se mai intampla si la case mai mari......

Momentan masina mea duce o lisa acuta de benzina......adik buget limitat....si merg spre TL linistit ca omu..fara excese.

raza 09-03-07 22:58

1 Attachment(s)
Spuneai undeva de ETA flayule, intr-adevar, a fost cel mai bun sielo din TL. Multa lume spunea ca are ceva skimbat...Io de cate ori ma dadeam cu el simteam cum vine super tare din urma pe a 2 a shi a 3 a, dar asta poate doar pentru ca skimbam eu mai prost :). Nu cred ca avea nimik skimbat dar parerea mea e ca ishi cunoshtea f bine mashina. O conducea perfect shi orikat de greu mi-ar fi sa recunosc...era mai rapid ca mine...(deshi cu 10 kai in minus) :(. Mai tii minte seara aia cand mi-am rupt toba cand m-am dat cu tine shi cu KGB-u? Sunt sigur ca atunci i-ash fi dat ceatza :). Shi acum imi pare rau ca nu a fost!! Apropo pe unde mai e ETA asta? Nu l-am mai vaz.
Am atashat shi un clip la o liniutza intre noi. Era mai de mult la metalu shi il facusem...hehe. Nu se vede bine deloc, era noapte shi se film cu 6230. Eu eram in dreapta :lol: Am plecat bine. ;)

mikafly 09-03-07 23:32

Quote:

Originally Posted by raza (Post 790106)
Spuneai undeva de ETA flayule, intr-adevar, a fost cel mai bun sielo din TL. Multa lume spunea ca are ceva skimbat...Io de cate ori ma dadeam cu el simteam cum vine super tare din urma pe a 2 a shi a 3 a, dar asta poate doar pentru ca skimbam eu mai prost :). Nu cred ca avea nimik skimbat dar parerea mea e ca ishi cunoshtea f bine mashina. O conducea perfect shi orikat de greu mi-ar fi sa recunosc...era mai rapid ca mine...(deshi cu 10 kai in minus) :(. Mai tii minte seara aia cand mi-am rupt toba cand m-am dat cu tine shi cu KGB-u? Sunt sigur ca atunci i-ash fi dat ceatza :). Shi acum imi pare rau ca nu a fost!! Apropo pe unde mai e ETA asta? Nu l-am mai vaz.
Am atashat shi un clip la o liniutza intre noi. Era mai de mult la metalu shi il facusem...hehe. Nu se vede bine deloc, era noapte shi se film cu 6230. Eu eram in dreapta :lol: Am plecat bine. ;)

Amintiri frumoase fiule.......ce vremuri!!!......Costel azi m-am intalnit cu el....poate iesi maine la o cafea la 21....vine si el..mai stam de vb.....

Eugen_TL 09-03-07 23:41

raza pune aici filmuletu cu burn-ul lu FLY te rog..l-am sters de acolo ca era pe un topic unde nu avea ce cauta:)

raza 09-03-07 23:48

1 Attachment(s)
Burnu' lu fly...
Poate ne vedem maine ...cine shtie man. Da ma refeream la mashina ce mai conduce costel?

mikafly 10-03-07 03:01

Quote:

Originally Posted by raza (Post 790159)
Burnu' lu fly...
Poate ne vedem maine ...cine shtie man. Da ma refeream la mashina ce mai conduce costel?

Momentan nu conduce nimic....o sa isi ia un seria 3..diesel..a sa merg cu el in Germania sapt viitoare......el pt masina...eu pt niste piese...

mikafly 10-03-07 03:33

1 Attachment(s)
Si inca unu......

alextutunaru 12-03-07 11:22

curse:1.BMW 325xi vs Audi A6 3.0 tdi quatro (BMW wins)
2.Bmw 325xi vs Mercedes Benz S 350 (BMW wins)
3.Bmw 325xi vs Alfa Romeo 166 V6 3.0 benzina (Bmw wins)
4.Bmw 325xi vs Dacia solenza (:P omu a insistat)
astept provocari...tulcea sau bucuresti

mikafly 12-03-07 11:33

Quote:

Originally Posted by alextutunaru (Post 793517)

Deocamdata nu imi permit sa lansez o provocare.......subliniez...deocamdata.
O sa te provoc cu Nova(o sa insist)......dar mai am de lucrat la motor(mult)...si o sa mai dureze.Oricum sa ma ai in vedere.

mishaRS 12-03-07 13:40

Quote:

Originally Posted by alextutunaru (Post 793517)

ce fel de provocari ??? liniute sau traseu ??? ca e o mare diferenta la prima conteaza motoru' iar la a 2-a conteaza soferu' ... asa ca trebuie specificat unde cu cine si in ce fel vrei sa te intreci .

mikafly 12-03-07 13:59

Quote:

Originally Posted by mishaRS (Post 793769)
ce fel de provocari ??? liniute sau traseu ??? ca e o mare diferenta la prima conteaza motoru' iar la a 2-a conteaza soferu' ... asa ca trebuie specificat unde cu cine si in ce fel vrei sa te intreci .

banuiesc ca e vorba de liniutze.....eu oricum la traseu nu ma bag.....nu ca nu m-as descurca....ci pt ca mi se pare periculos......deci raman la 400 de m

alextutunaru 12-03-07 15:03

La liniutza in principal ...traseu discutabil... iar provocarea cu nova o astept... dar sa nu dureze prea mult k vin si la mine modificari... dar oricum...parca a zis cineva k a facut un x5?...mai vrea s mai incerce odata?

mikafly 12-03-07 15:50

Apucate si fa-ti modificari..nu e niic o problema....eu m-am dat cu mai mul;te x5 ce-i drept diesel......la linie l-eam rupt....la drum...m-au rupt
poate erau de vina soferii...desi ma indoiesc.

raza 12-03-07 16:03

Ar fi interesant de vazut o liniutza intre fly shi 325 xi. Eu unul sa am o mashina de 30 000euro+ ...nu m ash alerga cu o nova niciodata... Ma suni shi pe mine mihai cand o sa fie...poate punem shi nishte bani pe voi :)

Eugen_TL 12-03-07 16:11

baa ce bani? :))) un suc e de ajuns....

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning