![]() |
Re: Curse
Quote:
Momentan masina mea duce o lisa acuta de benzina......adik buget limitat....si merg spre TL linistit ca omu..fara excese. |
1 Attachment(s)
Spuneai undeva de ETA flayule, intr-adevar, a fost cel mai bun sielo din TL. Multa lume spunea ca are ceva skimbat...Io de cate ori ma dadeam cu el simteam cum vine super tare din urma pe a 2 a shi a 3 a, dar asta poate doar pentru ca skimbam eu mai prost :). Nu cred ca avea nimik skimbat dar parerea mea e ca ishi cunoshtea f bine mashina. O conducea perfect shi orikat de greu mi-ar fi sa recunosc...era mai rapid ca mine...(deshi cu 10 kai in minus) :(. Mai tii minte seara aia cand mi-am rupt toba cand m-am dat cu tine shi cu KGB-u? Sunt sigur ca atunci i-ash fi dat ceatza :). Shi acum imi pare rau ca nu a fost!! Apropo pe unde mai e ETA asta? Nu l-am mai vaz.
Am atashat shi un clip la o liniutza intre noi. Era mai de mult la metalu shi il facusem...hehe. Nu se vede bine deloc, era noapte shi se film cu 6230. Eu eram in dreapta :lol: Am plecat bine. ;) |
Quote:
|
raza pune aici filmuletu cu burn-ul lu FLY te rog..l-am sters de acolo ca era pe un topic unde nu avea ce cauta:)
|
1 Attachment(s)
Burnu' lu fly...
Poate ne vedem maine ...cine shtie man. Da ma refeream la mashina ce mai conduce costel? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si inca unu......
|
curse:1.BMW 325xi vs Audi A6 3.0 tdi quatro (BMW wins)
2.Bmw 325xi vs Mercedes Benz S 350 (BMW wins) 3.Bmw 325xi vs Alfa Romeo 166 V6 3.0 benzina (Bmw wins) 4.Bmw 325xi vs Dacia solenza (:P omu a insistat) astept provocari...tulcea sau bucuresti |
Quote:
O sa te provoc cu Nova(o sa insist)......dar mai am de lucrat la motor(mult)...si o sa mai dureze.Oricum sa ma ai in vedere. |
Quote:
|
Quote:
|
La liniutza in principal ...traseu discutabil... iar provocarea cu nova o astept... dar sa nu dureze prea mult k vin si la mine modificari... dar oricum...parca a zis cineva k a facut un x5?...mai vrea s mai incerce odata?
|
Apucate si fa-ti modificari..nu e niic o problema....eu m-am dat cu mai mul;te x5 ce-i drept diesel......la linie l-eam rupt....la drum...m-au rupt
poate erau de vina soferii...desi ma indoiesc. |
Ar fi interesant de vazut o liniutza intre fly shi 325 xi. Eu unul sa am o mashina de 30 000euro+ ...nu m ash alerga cu o nova niciodata... Ma suni shi pe mine mihai cand o sa fie...poate punem shi nishte bani pe voi :)
|
baa ce bani? :))) un suc e de ajuns....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning