Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova GTI-DMY-PITESTI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33611-nova-gti-dmy-pitesti.html)

vaf20 19-02-07 12:19

Re: Nova GTI-DMY-PITESTI

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 758171)
Scoateti-i ochii pentru emblema M.Acum cine se crede superior??

cine ii scoate ochii yo stau in bucuresti el in pitesti deci nu am cum
i-am pus o intrebare simpla atat nimic mai mult

Dumy 19-02-07 19:53

Daca citeatzi si voi toate posturile de la inceput atzi fi observat ca emblema aia de kakat cu M power a disparut de mult :D Asa k nu va mai legatzi aiurea asa daca nu cititzi :!:
Asa in fine astazi am vopsit bara stock a ei originala pt ca era neagra si da super bine akum cu ea toata vopsita argintie :D Iam tras niste proiectoare super smechere si o sa pun si poze dupa ce o sai fac :D
Momentan bara ei sport este la reparat la Pilot :D

aborigenu 19-02-07 23:27

mosu.. ma ca ai facut treaba bunicica...doar k ai exagerat cu estetica asta.
....dupa cum zicea lumea pe aici intri mai tare pe viraje cu esteticul? lasa exteriorul si pune mana pe key fa-i un upgrade ceva, bari si eleroane e usor de pus pe masina

:!: baga niste poze din timpul lucrarilor sa vada si okiu nostru :!:

numa' bine!

mikkai 20-02-07 08:56

Vrei sa zici usor DACA AI BANI poate...

Sick4speed 20-02-07 10:08

man...toata lumea sare cu critica.....daca tie iti place si te simti bine in ea e f bine....fiecare cu gustul lui.....si totusi...nu vinzi jentile alea??:D..bafta in cont!

Donnyro 20-02-07 10:17

Mai Dumy nu e frumos sa te lauzi cu munca altuia.Tu asa ai cumparat masina cu tot ce are pe ea asa k nu stiu ce mare investitie ai facut tu personal.

Sick4speed 20-02-07 10:21

loooolllll.....am si eu un post...cu o ghenarie de masina...dar doar intrebam si eu lumea.....tiganie??..sau nu...dar nu m-am laudat cu ce a fost bagat in ea..pt ca nu am bagat...si crede-ma au costat o groaza de bani spoilerele alea de ***...bine..cel de pe fata si pragurile imi plac:D..chiar mult!!dar asta e...!!(NU te da ce nu poti sa FII!!))......:d

puercolino 20-02-07 10:54

fratioreeee !!! sa mor eu pacat de banii care i-ai bagat in eaa.... dar sa mor daca in afara de bara dupa spate..... care seamana cu cea de la Rieger..... nimik nu e prea frumos !!!! vorbind serios !!!! eleronul n-are nici o treaba acolo !! aaaa era sa uit si parerea mea e sa iti schimbi pragurile alea !!! nu se potrivesc cu ce ai tu pe masina !!! spoilerele sunt mai joase decat pragul.....cel putin asa se vede in poza !!! daca nu e asa cum iti spun eu........ scuza-ma !!
oricum ....apreciez munca ta dar pacat k nu e pe placul tuturor !! conteaza sa iti placa tie .....nu la altii !!! BAFTA LA TUNING !!!

Luigyy 20-02-07 13:39

si eu is de aceeasi parere, eleronu prea mare,emblema cu M ai scoso f bine ,inrest zic ca arata bine

Dumy 20-02-07 20:28

Multumesc pentru pareri :D
Chiar daca sunt bune chiar daca sunt rele :!:
Apropo am si eu o intrebare pt baietzii care tot critika asa masina : Voi ce masini avetzi fratzilor de tot va luatzi de a mea ??

aborigenu 20-02-07 21:43

Dumy....niste poze din timpul lucrarilor putem vedea?

poate ai dus masina la un atelier undeva si ai luat-o de-a gata

FeS 20-02-07 22:40

masina lui dumy a fost a unui tip de la mine din cartier si in afara de eleron, ala a bagat tot ce se vede pe masina.
Dumy nu te mai lauda cu tobe de 300 de Euro si nu mai stiu ce, ca ala putea sa iti zica ca masina a fost tunata la rieger si poate il credeai, zine ce ai pus tu pe masina de cand ai luat-o?
PS: Stiai ca masina ta a fost si taxi?

mikkai 20-02-07 23:23

Era de asteptat!Aia care se lauda sunt exact aia care nu au de ce...

puercolino 21-02-07 08:08

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 761840)
masina lui dumy a fost a unui tip de la mine din cartier si in afara de eleron, ala a bagat tot ce se vede pe masina.
Dumy nu te mai lauda cu tobe de 300 de Euro si nu mai stiu ce, ca ala putea sa iti zica ca masina a fost tunata la rieger si poate il credeai, zine ce ai pus tu pe masina de cand ai luat-o?
PS: Stiai ca masina ta a fost si taxi?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
l-ai omorat !!!!

ncs_balauru 23-02-07 23:13

sal. am mers si eu azi cu dmy si mu mai merge cum mergea inainte. dumy sa nu ii dai emblema aia cu m jos ca mai are si aia vre-o 20 de cp.

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning