![]() |
Re: Masina mea
Fuarte tare Skoda Octavia RS...am condus ambele variante...si diesel si benzina......amandoua frumoase si rapide..dar benzina iese in fatza.
Felicitari pt masina...sa o pastrezi sanatos cand iti va fi inmanata. |
poate fi si audi RS dar costa cam 70-80 de mii d euro :))
|
apropo de Masini si proprietari... A cui e 5ciaru ala nou Albastru 3 litri Dizel cu spoilere noi? am auzit ca are paket M...
|
Probabil te referi la ala cu numere de`afara nu?Daca e vb de ala e a lu` Vali Pacala
|
Vorbiti si voi de masini concrete..nu din auzite...si eventual argumentati cu poze....nu asa.....pot sa zic si eu ca am vazut un Murcielago....era la Convenabil....ii faceau setul motor.Ma crede careva..?
Fara poze e cam greu de crezut..... |
8 Attachment(s)
Si chiar erau 2 lamborghinii...le-am pozat eu..una e mai pacalita un pic.....
|
5 Attachment(s)
Salutare la totzi! Abia acum am vaz shi io ca avem forum pe tulcea, dar din pacate vad ca suntem putzini... Sa speram la mai mare. Eu sunt razvan. Cu catziva ma cunosc...cu restu - ce bine ca ne am intalnit pe calea asta. :D
In fine asta e mashina mea. Golf V 1.6i... shi, apropo, nu se compara cu tl 17 raz - sielo dohc16v(mashina pe care am avut0 inainte) :lol: PS: Salz flayule, ce mai faci, mi e dor de tn :)) Cand ne mai adunam la 1 scurta? |
bine ai venit AICI ! RAZ imi spune ceva...fatza ta la fel....si prietena :) dar nush de unde sa te iau in fien ..tulcea e mica
|
Quote:
Las ca poate ne intalnim....mai vb de una alta....ma minti tu..te mint si eu..diverse...shaworme..tzatze buci alea alea. |
3 Attachment(s)
asta e batranica mea...din 79....eu stau mai mult prin bucuresti la fac. asa ca nu cred ca ma stie nimeni de pe aici...dar vara mai trec si pe acasa si ma mai ocup putin de ea cand am timp...este un proiect neterminat si in continua evolutie...deh cu timpul si banii stau mai prost ca idei sunt multe....
|
Intr adevar batranica. Dar ai skimbat cate ceva. Interesant. Se aude bine? :)
|
sa mor de am vazut-o vreodata...dar ce vad arata super omule .. doar interior ai facut ceva?
|
nu am avut timp si de exterior...asta e facyta acum 2 veri...asta vara nu am mai avut timp decat de mici retusuri...
de auzit se auzea super bine ...pana cand s-a ars statzia ca am tzinuto la blana si nu a mai rezistat saraca...dar o sa o repar sau o sa o inlocuiesc cu 2 mai puternice....sper pana la vara |
Quote:
|
motor 1.3 benzina nimic skimbat la el....
mikafly.. jantele sunt cumva luate de la aurica? tare bine ar sta pe golful meu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning