Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Parerea voastra.....tiganie sau nu?? (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33603-parerea-voastra-tiganie.html)

UniculSGM 18-02-07 02:03

Re: Parerea voastra.....tiganie sau nu??

fiare loooooom, baterii looooooom

Magos 18-02-07 18:32

Quote:

Originally Posted by manciur (Post 755939)
raspunsul este, SIGUR!!!

iti dau dreptate, manciur... :o

morcov_ssl 19-02-07 18:40

vezi ma cand tiam spus sa gasesti o gasca sa ii dai barile si sa iei unele normale!.... nu ma credeai, acu teai facut d ras si aici :) .... acu nu t supara p minek iti spun da..... io tiam mai spus din punctul meu d vedere e o ghena urata rau :)

morcov_ssl 19-02-07 19:19

si mai este ceva omu asa a luat masina noi degeaba il criticam k nu trebuia sa puna barile si cocoasa aia dupa capota :)) noi acum trebe sa ii spunem ce sa arunce dupa masina k sa arate si ea cat decat placuta

Magos 19-02-07 19:54

bine, in acest caz, sa isi repare look'ul.. :) si ne vom retrage cuvintele... ;)

Sick4speed 20-02-07 09:51

hahaha!!..am mai explicat ca asa am luat masina!..cine a avut rabdarea sa citeasca bine...cine nu....sa fie sanatos ca sa zic asa....nu ma supar ca mi-am luat-o pt ca nu am muncit eu la masina aia...intr-un post de pe prima pagina va intrebam ce se mai poate face..dar din pacate prea putini au raspuns..toti au dat cu gura...e usor...respect pt ssl care-si dedica tot timpul lui liber regland carburatoare si venind cu idei noi...si pt munca care a depus-o la albinuta lui(ba te aude tot cartieru cand ajungi akasa)):)) in rest ce sa mai zic...tiganie sau nu eu deocamdata merg cu ea:)) nu am ce-i face:)

Sick4speed 20-02-07 09:54

morcove am ramas fara telefon cateva zile...am si abonamentu plecat cu sorcova pana mi-l recuperez:))...da trec eu pe la tine si vb-im...vin si cu gaz sa dam foc la genarie?numai belele am cu ea:))

Luigyy 20-02-07 13:47

dak asha ai cumparat masina , ala de la care ai luat-o a fost tzaran dak asha ai facut-o tu e cam tziganie akma na e masina ta

B-69-TAU 20-02-07 17:47

categoric, tiganie!

B-83-DAC 20-02-07 18:40

categoric sau nu am vazut-o azi si sincer arata mai bine in poze...atat zic

monk 20-02-07 18:43

deci se poate si mai rau =))

Sasha_z 20-02-07 18:53

Quote:

Originally Posted by Sick4speed (Post 753894)
am nevoie de parerea voastra....vreau comentarii complexe:D ...tiganie sau nu?..stai asa ca tre sa vad cum sa bag pozele:)

Tiganie clar ;) yeaks......imi displace total !!!

criss_cars 20-02-07 20:43

oare se merita sa bagi banii in dacii??? sincer eu unu nu cred. si din cate am observat sunt foarte rare cazurile in care intradevar iese ceva frumos. nu te supara da mie mi se pare tiganie

morcov_ssl 20-02-07 21:46

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 761459)
oare se merita sa bagi banii in dacii??? sincer eu unu nu cred. si din cate am observat sunt foarte rare cazurile in care intradevar iese ceva frumos. nu te supara da mie mi se pare tiganie

aaaaaaaaaaaaaa u esti genu d om care probabil ai uitat d unde ai plecat sau poate te-ai nascut la o usa mai instarita si dasta ai ideea asta k in dacie nu se merita sa bagi bani..... asta e fiecare cu pasarica lui, da noi astia care investim in dacii nu avem doar o pasarica , noi avem mai multe stoluri... :)

giubau_v8 20-02-07 21:53

bara fata e frumoasa da nu se potriveste...in rest e cam urata

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning