![]() |
Re: Valcea-Kitch Tuning
e bestial Loganul ala, l-am vazut si eu...zici ca acum vine Mos Craciun.......
|
1 Attachment(s)
acest "muffler tip" da multi cp....imi plac si geamurile vasilizate sau gheorghizate...nush de care sunt...+ becurile alea 2 de pe portbagaj fac din noapte zi iar pe acea banda de pe margine sunt inregistrate top speedu, consumu, cati km are reali masina iar coada aia cu antena e semnalu de la GPrS
|
1 Attachment(s)
no comment......
|
3 Attachment(s)
asta e nesimtire curata :lol:
|
:lol: :lol:
poate era roata de rezerva :rolleyes2 oricum tare ...pe Republicii facuta poza ;) |
da ... orikum RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
nu ma prind unde e kitchul
|
uita`te la jenti :lol:
|
eu nu ma prind unde e tuningul.....
|
pai e Kitch ....
u nu vezi ce a zis si ionita ? sau vrei sa pari pe interesatu ? UITA`TE LA Jenti |
:lol::lol: uitati`va ma cu lupa dak` nu va dati seama :lol::lol: ce oameni :lol::lol::lol: asa adytzu fi rau :lol::lol::lol:
|
pai ma uit, da' tot nu ma prind: care e janta de "tuning" si care aia originala? Pe partea ailalta cum e?
|
kitch`u e ca are o janta diferita de cealalta
|
ce grei de cap sunt .. Doamne ... :lol:
|
stai intins in pat daca ai capul greu! kitchu' e evident, ideea e ca nu si tuningul, adica nu poti sa spui ca si-a pus jante diferite ca asa a inteles el sa faca tuning. Acum ati priceput? D-aia am intrebat restul jantelor cum sunt.....parerea mea e ca poza asta se incadreaza la kitch, da' nu la kitch-tuning....pricepurati basestilor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning