![]() |
Re: dezmembrez 944
Quote:
|
ok . iti trimit
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
upppppp
|
1 Attachment(s)
piese faruri
|
Quote:
De la mine mai ramanea puntea :D; Am rezolvat intre timp. Multumesc pentru poze: Nu imi era foarte clar din scheme cum ajunge bara stabilizatoare sub bascule. |
upppp
|
Mai ai WUR-ul pentru masina mea si stop dr-spate? Mi-a pierit pofta de teste. Daca al tau e 100% bun il dau pe asta jos si termin povestea.
M-ar interesa si o pompa de servofrana care sa mearga cu cilindrul meu / pedala mea. Am inteles ca cele de dupa 1980 au servoasistarea mai buna. Franele la mine merg bine - dar sunt subservoasistate (adica trebuie sa apas mai tare comparativ cu suratele moderne). |
salut...ma intereseaza busonul de la rezervorul de benzina,nu stiu daca merge la 924,eventual ceva dimensiuni...are si cheie sau se deschide la buton?
|
Salut,
pentru 924, 92 kw, an 1977, am nevoie de citeva maruntisuri: - capac instalatie electrica de sub bord(din carton presat) - emblema fata - sonda ulei cu 2 borne - antena telescopica - spoiler haion - spoiler inferior bara spate - praguri false din fibra sau plastic multumesc, astept un mesaj. |
s-au vandut stopurile
|
salut,
sunt interesat de niste piese de 944. ti-am trimis mesaj privat. |
Salut,
ce piese mai ai pentru 944? imi trebuiesc urmatoarele - bascule fata din Al, - rulment presiune - ax volan - capac culbutori - ceasuri bord - lampa dreapta spate, - consola centrala cele bune, Viorel, 0723409772. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning