Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Totul despre anvelope (https://forum.4tuning.ro/692-anvelope.html)
-   -   Care sunt anvelopele de iarna folosite? (https://forum.4tuning.ro/692-anvelope/334406-anvelopele-iarna-folosite.html)

Moshuuuu 22-09-12 00:26

Re: Care sunt anvelopele de iarna folosite?

Vredestein Snowtrac 2. Foarte bune, cine are sau a avut stie cum sunt. :D. Le-am folosit 2 ierni si sunt ca noi si acum, se tocesc foarte greu, au dot 2006 sau 2007 si sunt imbatranite foarte putin insesizabil. RECOMAND.

Marea 1.9tdi 22-09-12 01:15

Kumho,multumit de ele..

coronas11 22-09-12 08:03

Michelin pilot sport3 ,superbe!

nica_ro 22-09-12 11:10

Kleber Krisalp HP2. Sunt anvelopele de iarna pe care le-am avut pe 3 masini diferite (le am si pe cea actuala) si sunt foarte multumit de ele. Au un raport pret-calitate foarte bun, sunt fabricate in UK, sunt parte a grupului Michelin.

george021 22-09-12 11:19

1 Attachment(s)
PIRELLI SNOW CONTROL SERIE 2 SUNT FOARTE MULTUMIT DE ELE

valium2008 22-09-12 13:02

Continental TS810 (am vrut TS830 dar nu existau dimensiunile mele cand le-am luat), asta ii a 4-a iarna si sunt foarte multumit.

vnool 22-09-12 15:02

1 Attachment(s)
Gislaved Nordfrost 3 , de 3 ani le folosesc si is Foarte multumit, am tractiune spate si trebuia sa aleg ceva bun :D
ps: daca nu gasesti de astea as alege ca tovarasul de mai sus Pirelli Winter Carving Edge .. si cauciucurile indiferent de vara -iarna trebuie alese dupa frinare, accelerare, derapaj, acvaplanare, comfort si sunet..

rover_cabrio 22-09-12 15:38

Quote:

Originally Posted by vnool (Post 5183320)
Gislaved Nordfrost 3 , de 3 ani le folosesc si is Foarte multumit, am tractiune spate si trebuia sa aleg ceva bun :D
ps: daca nu gasesti de astea as alege ca tovarasul de mai sus Pirelli Winter Carving Edge .. si cauciucurile indiferent de vara -iarna trebuie alese dupa frinare, accelerare, derapaj, acvaplanare, comfort si sunet..

mda man , frumoase anvelope astea sunt DEDICATE pentru tarile NORDICE ..vad ca stii ce sa pui pe masina , MULTI selecteaza MODELUL ..dar trebuie sa ai si putin CAP cand pui ceva pe masina , altii selecteasa DESIGNUL ..ca noua pe gheata si zapada avem nevoie sa fie anvelopa FRUMOASA !!

CYBERBOB 22-09-12 18:12

Continental ContiWinterContact TS830, foarte multumit de ele.

ZeusOne 22-09-12 18:50

michelin alpin a4

Claudiu.aka.Clappy 22-09-12 19:01

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 5183359)
mda man , frumoase anvelope astea sunt DEDICATE pentru tarile NORDICE ..vad ca stii ce sa pui pe masina , MULTI selecteaza MODELUL ..dar trebuie sa ai si putin CAP cand pui ceva pe masina , altii selecteasa DESIGNUL ..ca noua pe gheata si zapada avem nevoie sa fie anvelopa FRUMOASA !!

Mare dreptate ai , si eu lucrez in domeniu asta cu anv/jante si pot sa spun ca am vazut o gramada de incapabili care isi aleg cauciucul dupa cum arata , degeaba incerci sa le explici de aderenta , franare , acvaplanare si all that shit , ei o tin pe a lor ..: " de ce domne , ca asta arata mai bine" ... pai fu*uti lingura matii ,tie iti trebuie frumusete sau siguranta !

madlex456 22-09-12 23:28

2 Attachment(s)
Dunlop WinterResponse [poza1 stanga] si GoodYear UltraGrip 7 [poza2 dreapta]. Amandoua foarte bune pentru iarna, insa Dunlop mi s-au parut cele mai bune la aderenta pe zapada.

cielo wrc 23-09-12 00:26

Nokian WR D3 NEW,sunt mega multumit de ele,raport calilate/pret,recomand 100%

WarriorZ 23-09-12 01:57

Quote:

Originally Posted by Bibendum (Post 5162135)
Inca putin si incepe iarna. Spune si tu ce anvelope vei avea la iarna pe masina, fie ca e vorba de cauciucuri pe care le-ai mai folosit, sau pe care vrei sa le cumperi acum.

Bridgestone Blizzak LM30 ... foarte multumit de ele

andyskn 23-09-12 08:31

Sava Eskimo S3 ,foarte multumit de ele.

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

- Copyright 2026 4Tuning