![]() |
da am vazut opelul pe car domain.felicitari pentru masina. :wink: dar nici acolo nu am vazut nimic in leg. cu flamethrower. doar poze in mers.
as vrea sa vad sistemul propriuzis si amanunte despre montaj. |
Este o cutie cam cat un pachet de tigari din care ies 5 sau 6 fire... In instructiuni gasesti toate informatiile de montare. Ce altceva mai doresti sa aflii ??? Eventual schema electrica ??? :roll:
|
da eu sunt interesat sa stiu cum functioneaza inainte sa dau banii pe el.
cine nu vrea sa puna pe post astept m privat cu amanunte. :wink: |
salutare
ma intereseaza si pe mine un Thrower am o dacie cu carburatie, merge sa pun ? astept raspuns pe mp , mai multe detalii despre el, cum se monteaza, eventual o schema si pret |
1 Attachment(s)
pe dacie nu stiu daca merge dar si eu sunt curios...
daca esti dispus, hai cu masina, facem probe :lol: daca merge il cumperi , daca nu ... asta e. Iti facem un discount - nu platesti montajul :lol: kitul nu contine bobina si fisa: bobina - depinde de tipul de aprindere al masinii fisa - depinde cat de departe se monteaza bobina suplimentara de capatul tobei. |
ok
sunt de acord cand facem proba? |
0723 495 766
0724 309 320 astept un semn si o rezolvam |
super tare :D ... am o tigra 1.4 16v ... as vrea sa stiu si eu daca merge la mine, pretzu ... si eventual cum pot intra in posesia lui....SAU ... cum ne intalnim ? ...eu sunt din pitesti
|
1 Attachment(s)
Un alt client fericit... :wink:
|
Re:
Quote:
Dar acest sistem are o problema cu tobele!!! Daca nu aveti evacuare sport (orice tip de evacuare sport: ca e teava cap-coada sau doar o toba finala sport sau orice alt sistem \"made by hand\"), sau daca vreti neaparat sa faceti una ... folositi sistemul :lol: Daca aveti evacuare standard pe masini si vreti sa le pastrati... NU FOLOSITI SISTEMUL!!! riscati sa spargeti tobele (standard) MA REPET: sistemul nu este suportat de evacuarea standard (stock) pe evacuare sport... SATISFACTIE GARANTATA |
Imi cer scuze unei doamne cu un Clio gri metalizat... I-am topit bara de protectie astazi cu acest sistem... :cry: Eram la stop... Imi pare rau !!!
|
Quote:
|
Pai nu mai era mult!!!
|
Abia il pusesem de o ora, si nu stiam sa ma joc cu butonasul... :wink: Dar acum stiu !!!!! Si scoate si flacara ca de arzator, asa, puternica, dar si ca de flacara olimpica, asa, pentru gratarel...
DECI NU DATI BANII PE PROSTII, LUATI FLAME-THROWER LA COPII !!! |
Hondare imi dai voie sa pun un film cu masina ta? se vad numerele nu de alta....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning