![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Anul Asta Va Fi De 10 Ori Mai Tare Ca Anul Trecut ! :d
|
Anul asta voi fi si eu prezent ! ;)
Presimt ca va fi ceva TARE :D |
Anuntati-va toate neamurile sa fie prezente sa facem mega-show !!! :D
|
Quote:
Merci mult pentru raspuns! Asteptam detaliile despre criteriile ce trebuiesc indeplinite pt ca o masina sa apara! Abia astept!!!!! Multa bafta in organizare!!! |
anul asta nu mai depind de nimeni. vin pe cont propriu. voi fi prezent 100%
|
Super tare...anu trecut a fost perfect ...oare se poate mai bine?! abia astept sa aflu... Bafta la organizatorii!!
|
Va urez multa sanatate si putere sa duceti la capat acest show baieti, sper sa fie de cel putin 10 ori mai misto ca cel de anul trecut !
Si desigur, daca aveti nevoie de ceva ajutor, Evolution Crew va sta la dispozitie ca de obicei. Bafta ! |
Se apropie cu masi marunti cel mai asteptat moment, abia astept sa vad ce surprize ne mai rezerva organizarea anul acesta. As vrea sa stiu si eu detalii.
|
Bafta cu organizarea...si sper sa ajung si eu pe acolo.
|
Depare .. de unde stau eu .. da am sa incerc sa fac un plim la masinutza si sau dau o tura si pana pe la voi ;) NOROC si bafta .. la organizare;)
|
Quote:
|
o sa fie cel mai tare show din Romania ! anul acesta o sa fie mai mult spatiu..mai multe masini...mai mult show !
|
de abia astept sa vina evenimentul , cu ocazia asta imi scot in lume si eu buburuza.
|
Si eu vreau sa particip...daca am noroc...oricum ajung acolo!!!
|
de cand ahstept un nou 4tuning day (de un an:)))....sper sa fie cel putzin la fel de frumos ca data trecuta...dar poate organizatorii vin cu ceva nou de data asta.....ashteptam detalii din partea lor ,, will be there
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning