![]() |
Re: bmw e39 540i proiect
Quote:
|
cu siguranta poate fi pus si modelul 2002... orice este posibi
|
am o mica problema cu triplele... de cand am luat masina nu functioneaza stopul pe frana.. doar lampa suplimentara de pe luneta... triplele sunt cu led si functioneaza pozitie, mers inapoi, semnalizari doar stopul pe frana nu vrea... stie cineva care ar putea fi problema???
o sa pun si o poza cu ele aprinse pe pozitie si pe frana |
3 Attachment(s)
asa se vede pe pozitie.. cand calc frana se mai aprinde lampa suplimentara de pe luneta.
|
sper sa nu spun vre-o prostie,dar pt frana nu este este ce-l de jos deja aprins odata c pozitia?:???:
|
Asa am vazut si eu la modelele cu facelift... Are cineva o schema a sistemului?
|
3 Attachment(s)
astazi am inmatriculat masina si are numere noi:)
|
ai inregistrat-o cu motorul de 4.4 in acte? :shock: cat platesti impozit?
imi place masina...si mai ales motoru :) spor la treaba |
Frumoasa tare masina si motorul pe masura..in asa masina cu asa motor se merita sa iti bagi toti banii..O sa urmaresc cum evolueaza..
|
1 Attachment(s)
foarte misto masina , am si eu un frate un pic mai mic un 535i ... daca te intereseaza am si jante foarte frumoase pe 19 pt tine,
sunt pe masina mea ... o poza informativa. |
Ce opinci turcesti
|
felicitari!ce norma Euro a iesit masina?app...acum s-a vazut mai bn ca acele inele angel sunt mai mici pt aceste faruri!cat de idiot a putut fi fostul proprietar sa faca asa cv?!pfff......
|
Quote:
|
Quote:
|
iulian,cred ca a exagerat si quze putin,dar cel mai bn ar fi sa ne spui si ce jante sunt alea!mie sincer imi plac!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning