Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 coupe (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/334080-golf-4-coupe.html)

Mirel1919 05-09-12 10:26

Re: Golf 4 coupe

Quote:

Originally Posted by Andrei RS13 (Post 5163444)
masina ar merita un bad-boy

Arata frumos cu bad boy, dar nu ii fac, am farurile astea, un bad boy doar le-ar ascunde. Eventual ii pun o grila fara semn, ii ascund locurile din capota si bara, un bandou clean, mut numaru pe o parte jos si ii pun cornering lights si pozitii de america in far.

bujuKYL 07-09-12 08:27

frumoasa masina, abia astept sa o vata cu fata de bora cred ca va fi extraordinar de interesanta si superba in acelasi timp:D bafta cu tot ce ti-ai propus:-P

Mirel1919 07-09-12 08:47

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5165799)
frumoasa masina, abia astept sa o vata cu fata de bora cred ca va fi extraordinar de interesanta si superba in acelasi timp:D bafta cu tot ce ti-ai propus:-P

Am cam renuntat la ideea cu fata de Bora, nu cred ca trec itp-u fara sa pun fata de Golf inapoi si ar fi si pacat sa renunt la farurile. Inca nu is hotarat ce sa fac.

goshy 07-09-12 08:52

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5163489)
Arata frumos cu bad boy, dar nu ii fac, am farurile astea, un bad boy doar le-ar ascunde. Eventual ii pun o grila fara semn, ii ascund locurile din capota si bara, un bandou clean, mut numaru pe o parte jos si ii pun cornering lights si pozitii de america in far.

nu te prosti cu grile fara semn si bara clean, macar daca te apuci de grila fara semn, scoate-i-o si pe cea din spate, iar daca ii faci bara clean automat si cea din spate , dar e mult mai frumoasa asa oem, eventual fa-i rama de la faruri neaga si semnalele us in bandou ca o sa fie aiurea rau semnalele in bara clean :rolleyes2

Mirel1919 07-09-12 08:56

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5165830)
nu te prosti cu grile fara semn si bara clean, macar daca te apuci de grila fara semn, scoate-i-o si pe cea din spate, iar daca ii faci bara clean automat si cea din spate , dar e mult mai frumoasa asa oem, eventual fa-i rama de la faruri neaga si semnalele us in bandou ca o sa fie aiurea rau semnalele in bara clean :rolleyes2

Poi nu stiu ce sa zic..vroiam ceva mai special, ca mi se pare tare seaca fata cum e in momentu asta ...dar presupun ca dupa ce ii pun suspensie toate se vor schimba..

goshy 07-09-12 12:15

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5165836)
Poi nu stiu ce sa zic..vroiam ceva mai special, ca mi se pare tare seaca fata cum e in momentu asta ...dar presupun ca dupa ce ii pun suspensie toate se vor schimba..

dupa ce o sa pui suspensia o sa fie alta treaba... eu abia astept sa o pun, chiar si asa cu table pt ca jantele alea de mertz le-am pus pe E :lol:

Mirel1919 07-09-12 14:19

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5166074)
dupa ce o sa pui suspensia o sa fie alta treaba... eu abia astept sa o pun, chiar si asa cu table pt ca jantele alea de mertz le-am pus pe E :lol:

Si acuma esti smecher ca ai E?:))) Glumeam. Intrebare, oare sa imi iau suspensie fixa, 40/40 si sa ii mai tai din arcuri sa coboare mai mult? Nu prea as da 250e pe o reglabila, mai ales acum..

GopPo 07-09-12 14:30

si pe fixa cat esti dispus sa dai???

Mirel1919 07-09-12 14:44

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 5166278)
si pe fixa cat esti dispus sa dai???

150e am gasit noua de la ta-technix sau astept, strang bani pt reglabila..

goshy 07-09-12 14:46

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5166259)
Si acuma esti smecher ca ai E?:))) Glumeam. Intrebare, oare sa imi iau suspensie fixa, 40/40 si sa ii mai tai din arcuri sa coboare mai mult? Nu prea as da 250e pe o reglabila, mai ales acum..

nu sunt smecher ca am si E :lol: parerea mea e ca nu are rost sa te complici cu arcuri taiate, nu am fost de acord niciodata cu arcurile taiate... mai bine mai astepti, mai strangi si iti iei reglabila... reglabila e reglabila si o poti gasi si sh in stare buna

Mht'u 07-09-12 14:49

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5165826)
Am cam renuntat la ideea cu fata de Bora, nu cred ca trec itp-u fara sa pun fata de Golf inapoi si ar fi si pacat sa renunt la farurile. Inca nu is hotarat ce sa fac.

De ce nu suni la rar, sa-i intrebi pe aia?

eMH 07-09-12 14:55

Eu is foarte sigur ca nu e nevoie sa schimbi fata inapoi ca sa iei rarul. Mai ales atata timp cat pui una tot de VW.

bujuKYL 07-09-12 14:59

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5165826)

cum au alti fata de vento pe golf 3 nu vad tu de ce nu ai reusi!:rolleyes2

Mirel1919 07-09-12 21:24

2 Attachment(s)
Trebuie sa ma hotarasc ce fac, am vorbit la RAR si am nevoie de ajutorul vostru sa va dati cu parerea, ce a-ti face in locul meu.

Fata de Golf 4 - Prelungiri ca si cele din poza + cornering lights, pozitii america.
Fata de Bora - Fata de Bora, + prelungiri tot ca si in poze + cornering lights, etc?
Ce sa fac?! sunt foarte nehotarat.

Mht'u 07-09-12 21:25

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5166719)
Trebuie sa ma hotarasc ce fac, am vorbit la RAR si am nevoie de ajutorul vostru sa va dati cu parerea, ce a-ti face in locul meu.

Fata de Golf 4 - Prelungiri ca si cele din poza + cornering lights, pozitii america.
Fata de Bora - Fata de Bora, + prelungiri tot ca si in poze + cornering lights, etc?
Ce sa fac?! sunt foarte nehotarat.

Parerea mea este ca ar trebui sa-i pui fata de Bora. Nu vezi prea des asa ceva.. Cel putin, nu in Romania. Iar despre prelungiri.. Imi plac. Exceptie face cea din fata. Niciodata nu mi-a placut. Nu stiu de ce, dar nu-mi place. Important e sa-ti placa tie.

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning