![]() |
Re:
Daca tu zici ca e o MINZERIE masina mea, te-as intreba ce masina ai tu? Anul trecut cand mi-am facut-o,recunosc ca m-am grabit putin pentru ca a trebuit sa plec din tara si a trebuit sa improvizez ceva repede. Oricum fratioare cand ies cu ea lumea intoarce capul dupa ea. Eleronul recunosc ca-i mare dar mi-am cumparat altul competitional. Te mai astept cu sugestii :ballbounc
|
ok, atunci schimba-l repede.
|
1 Attachment(s)
Cateva poze cu mondeo de anul trecut, acum iar e in modificari. Astept parerile voastre :pistoles: :pistoles: :wave: :wave:
|
Re:
Quote:
si in alta ordine de idei, vazand aceste poze de mai sus, imi dau seama menirea acestei masini: \"Snowplow\" - cred ca face o treaba excelenta iarna la dezapezire. Acum ma intreb io, ce ti-a facut saraca masina s-o batjocoresti in halu asta? |
Ahhhhhhhh......ce rai sunt unii mai nene, n-ai vazut asa ceva :x
|
nu poti sa te astepti sa ai numai comentarii positive! incearca sa vezi mesajul prin ce s-a scris mai sus
Masina e foarte \"flashy\", si daca vrei sa intoarca lumea capul dupa tine atunci laso asa. Eu unul nu vad cum cineva pasionat de masini si tuning ar putea sa guste ce ai facut tu la aceasta masina. Eleroane gigantice, bodykituri supradimensionate, prize de aer enormice, astea nu sunt lucruri care sa te ajte cu ceva, iar in cazul unei masini ca a ta, ele pur si simplu nu se \"match\". Masina are o linie clasica, mai eleganta, insasi culoarea e mai sobra. Imagineazati-o cu un body kit tip \"St220\" (nu neparat identic, dar ceva asemanator), aceleasi jante (ca arata f bine) dar o marime mai mari, un eleron mic, subtil, cum e pe \"m3\" de exemplu, capota din fabrica, si suspensia lasata ca sa elimini distanta intre aripa si cauciuc (wheel gap) si ai sa vbezi ce masina superba vei avea, pe care orice cunoscator o va aprecia. IMHO |
Mda....poate ai dreptate si tu in felul tau, parerile sunt impartite, dar oricum o sa tin minte si parerea ta si, o sa vad ce-o iesi din tomberon. Merci pentru sfat :shakefist
|
in legatura cu eleronu si eu sunt de acord da daca omu zice ca sio luat altu ... asteotam sa vedem poze ... da aratanu poza si cu dosu masjinii sa vedem si acolo cam cum si ce ... jentzile mie imi plac zic ca ii o alegere buna, merg bine pe masjina asta ...
mai lucri un pic ici-colo si ai o masjina superba 8) |
bai nene
Mr. Nice: daca nu ma insel, u ai un passat mai vechi si o Fabia. si tot tu scrii aici k Mondeo-ul baiatului acesta e naspa. ACRI STRUGURII? eleronul e intradevar maaaare, monteaza-l mai repede pe cel competitional nu imi place ce ai facut cu plasa din grila. puteai sa iei una cu gaurele mai mari k sa iti intre cheia sa deschizi capota... pana acum toate astea se pot rezolva ce marca sunt jantele?si ce marime omule, felicitari ptr aceasta masina. si ptr k ai avut tupeu sa o tunezi e o masina unicat...daca nu ma insel nu sunt asa multe Mondeo (+2001) tunate prin bucuresti ,nu?:) mai e unu gri sobolan, dar acela are numai pleoape (aduse de afar)si un eleron f micut mai pune niste poze daca poti cu masina... bafta peace up |
Merci pt aparare domnul GIGI :dance: , mai am putin si imi termin masina iar, si o sa fii surprins cum a iesit. Oricum toata lumea spune de genti sa le schimb si sunt schimbate pe 17'\" si cauciucuri cu balon de 45. :D
|
NEA GIGI, nu inteleg ce legatura au masinile mele cu critica mea la adresa acelui MONDEO????????
Eu nu am zis nimic de FITZOSU' eu m-am luat de masina, E PREA IMPOPOTONATA!!! Exista la Ford (MONDEO) un tuning kit din fabrica fosrte discret si foarte frumos:un eleron mic, 2 tobe finale cu spoiler si plasa (foarte finut si faorte frumos), praguri (doar cat sa se vada), spoiler fata (foarte discret,posibil sa fie doar o prelungire (buza) la spoilerul initial)). Tu ai exagerat ENORM cu acest TUNING la masina.... Cine spunea ca masina este mai eleganta avea dreptate, fa-i un tuning elegant..... discret..... cu bun gust.... nu te supara k iti spun asta, dar asta nu e numai parerea mea.... offtopic: GIGIBECALI, cine esti, si de unde ma cunosti tu pe mine?astept un pm, sau ma gasesti pe messenger. PEACE :peace: |
io zic ca asjia cum ii, ii mai speciala mai altfel ca dara tata lumea cand isi cumpara ford mondeo poa sa ceara kitu ala de la fabrica, da masjina inseamna ca in felu ala intr-un fel tot standard ii ( ma rog motoru presupun ca ii mai tare ) si io sjtiam ca tuning ii sa schimbi ceea ce ii standard ... parerea mea ...
|
bah...daca va mai luati de fratele ford... :chainsaw: :pistoles: :boxing: :poke: :2gun: ...invidiosilor :hahano:
|
ASA :dance:
|
Ai facut-o cam la repezeala, ai imbinat lucruri ce par de calitate cu altele de foarte proasta calitate. Spre ex, capota e ok, desi nu-i vad rostul, dar daca ti-a placut tie, in fine...spoilerul fata e si el ok, e imbinat foarte bine, se vede ca nu-i lucratura in spatele blocului, inca 1 data prea exagerat pt gustul meu, dar gusturile nu se discuta...jantele, sincer, imi plac...in schimb, ai aruncat o plasa infecta la grila fata, eleronul ala gigantic absolut inestetic(daca l-ai schimbat e bine), masina nu este lasata suficient, e prea sus, pragurile laterale nu prea se potrivesc cu restul masinii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning