![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
yknot de ce zici ca ar fi prea multzi?? io zic ca ii ok si chiar la motoru ala mam gandit in primu rand ... numa sper sa dau de vre'unu ... da daca gasesc de 2000 16v il iau pe ala ... nu prea cred ca o sa am de ales ca nu cred ca sunt multe motoare de astea prin dezmembrari deci cam ce gasesc prima data aia iau numa sa nu fie chiar dezastru ... |
eu stiu unul de 2000 cmc turbo, de vanzare, dar nu cred ca reusesti sa-l grefezi la tine....
Mai poti cauta un motor ca al meu de 1.4 turbo, ca e mai apropiat de ce ai tu ca pozitionare, electrica, etc |
pei 1.4 turbo nush daca imi ajunge ... mah imi tra ceva puternic :D
sincer nu sjtiu catzi cai are un 1.4 turbo da io zic ca motoru de pe r19 mi se potriveste ... sau daca mai sjtii tu ceva atunci zi si mie :wink: |
Eu m`as joinuiesc clubului :-)
R19 16v here :) poze sapt viitoare :) |
John Smith wellcome! :) si zici ca ai r19 cu motor 16 v ... hmz ... 1.8 sau 2000??
|
1.4 turbo are 115 sau 120 cp stock, la presiune de 0.65 bari
|
Renault power la curse
MGH (Morro) & BRU (BogdanRS) in action 8) + cateva alte curse https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=538 |
Eu mai sunt pentru putin timp proprietar Renault pt ca tocmai l-am scos la vanzare.Il puteti vedea pe
http://www.insomniaracing.org/forum/viewtopic.php?t=829 inca mai am piese pentru Megane Coupe 2.0 16v (mot F7R) si Clio Rs172-body&motor. Ma gasiti pe mail:[email protected] |
WOW :shock: ai facut foarte misto clio ... nu arata asa.
Daca l-ai vinde peste 6 luni poate m-as baga :roll: . Ai vazut filmuletele? Ce piese ai pt Coupe? |
Hehe-ce mai conteaza 6 luni la asa masina.... :lol:
Piese de coupe-prostii, un eleron, niste jante pe 15 , catalizatorul si mici prostii de pe la motor care au ramas p la mecanicul meu... |
jantele is alea stock sau ... ?
pune o poza daca ai pls |
la modelul asta alea stock sunt pe 16, deci probabil ca nu sunt alea
|
tele sunt Team Dynamics Pro Race 1-negre-le gasiti pe net-am gresit eu, le-am avut pe Clio...
|
poate sa-mi de-a si mie cineva ceva informatii despre renault 5 1.4 gt turbo? ma intereseaza sa cumpar unul dar nu prea stiu nimic despre el...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning