Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - LAT (ex: NXT ) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/333235-e30-lat-ex-nxt.html)

lalyus 28-08-12 06:39

Re: BMW E30 LAT (ex: NXT )

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 5153806)
Va astept oricand la un suc, eu am 2.0 si n-am ce sa arat la 402m.

Pi puneti 2.5 24v ala care ziceai ca vrei sa`l pui iar si vedem atunci la 402m cum sta treaba cu CARPEALA asta de URS ;)

Catalin_br 28-08-12 09:51

Hai ba frate cu carpeala aia de masina ca te asteapta o sudatura :)).
E treaba ce e acolo, usor, usor se face. Multi vad putini cunosc!

316i 28-08-12 10:11

Eu cred ca mai bine intai aveti o masina care sa mearga pe strada si dupa aia lansati provocari ca sa nu va faceti de ras. Daca pui pe o masina de 12.000cm3 asta nu inseamna ca si fuge. "Multi stiu, putin cunosc"
Sa nu va treziti ca va alearga 1.8-ul...:lol:

Catalin_br 28-08-12 10:26

Quote:

Originally Posted by 316i (Post 5154166)
Eu cred ca mai bine intai aveti o masina care sa mearga pe strada si dupa aia lansati provocari ca sa nu va faceti de ras. Daca pui pe o masina de 12.000cm3 asta nu inseamna ca si fuge. "Multi stiu, putin cunosc"

Nu vad legatura postului tau cu ce am scris eu de ma corectezi.

alincyb 28-08-12 12:29

3 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri:!:

alincyb 28-08-12 12:34

Eu unu nu vad unde am lansat vreo provocare... chiar am scris mai sus ca nu provoc pe nimeni:!: Motorul este al ei original 2.5 12v, nu am pus 12.000 sau altceva si multi baietzi stiu cum trage, deasta lanseaza provocari.

cris.cristi 28-08-12 13:08

In primul rand felicitari ptr munca depusa, in al doilea ar trebui sa apreciezi mai mult ceea ce ai cumparat , nu sunt multi ursi 2.5 12v cu motorul original .
Nu toti care au avut masina asta au tras pe ea si atat, de la stadiul in care era cand am cumparat-o eu si pana la tine a ajuns destul de bine. in fine,sper ca pe viitor sa numai arunci cu noroi in munca si pasiunea altora chiar daca nu a ajuns tipla si totusi ai cumparat-o la un pret decent.
Cum nu mi-am dorit s-o prezint pe forum datorita carcotasilor, acum ca ai facut-o tu poate reusim sa adunam povesti frumoase ,

Cred ca in vara lui 2010 am luat-o eu dupa 2 ani in care a stat la hibernare cuminte. nu avea jantele , cutia facea probleme mari , o planetara .. motorina prin rezervor, si multe alte nimicuri , dar cu toate astea... facea al dracu de bine show'uri pe strada. a urmat itp asig si alte probleme si deja in 2 sapt mancase 1500 E ( deci nu toata lumea si-a batut joc de ea ) . cat despre consum... nu am reusit evident sa rezolv prb.. consuma 18-20 indiferent de mers...in rest, o vara superba langa aceasta masina ...curse ( am sa pun si cateva filmulete ) evacuarea era/e completa din inox plus toba carbon care odata cu 2.5 12 v reusea sa mormaie tare frumos . am ramas cu multe poze de la masina pe care am sa incerc sa le postez aici. per total e o masina frumoasa si cu potential care si-a meritat toti bani chiar daca e un sac fara fund. si nu de multe ori regret ca am dat-o . ah si intre mine si tine a mai avut un porpietar care a reusit sa faca ceva probleme la motor.
Oricum, succes cu masina si astept sa o vad la tulcea.

LE : https://www.youtube.com/watch?v=ufN2geTOwew
https://www.youtube.com/watch?v=sBEk4z6MVVs
https://www.youtube.com/watch?v=tz11jAN8EuI si evacuarea nesimtita

alincyb 28-08-12 13:26

Cristi stiu ca tu ai bagat ceva bani in ea si imi cer scuze ca te am bagat in aceeasi oala cu ceilalti proprietari. Intre tine si mine au fost vreo 3 proprietari care am inteles ca doar au stiut sa dea in ea si sa o vanda mai departe. O ricum ce a fost in trecut a fost. Foarte multa munca la ea dar iese pe gustul meu. Sper sa o vopsesc pana la tulcea, cu vopseaua e problema ca e pretentioasa si caut un vopsitor care sa stie ce face, si sa nu dezamagesc pe nimeni :rockon:

Radu. 28-08-12 14:29

Ce repede au venit distantierele, promt baiatu.
Abia astept sa le vad pe masina.

alincyb 28-08-12 22:33

1 Attachment(s)
17mm:D

marius3030 29-08-12 00:49

Quote:

Originally Posted by 316i (Post 5154166)

316,cred ca mai bn incerca-i sa te abtii daca nu ai idee de masina asta!app...asta nu e 316,da ce draq tot imi bat gura,ca vb aia pe care ai repetat-o si u..."multi stiu,putin cunosc" !

Radu. 29-08-12 01:42

1 Attachment(s)
Nu stiu de ce tot va certati.
Cei care au fost pusi in locul lui, de a reconditiona masina de la 0 adica: taiat, indreptat, sudat, grunduit, vopsit etc vor aprecia asta intotdeauna.
Cei care au luat caroseria tiplan fara rugina nu cunosc munca asta si le este usor sa arunce cu noroi.

Numai destea aveam, tigai..sudaturi :lol:

jakal 29-08-12 17:22

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5155159)
316,cred ca mai bn incerca-i sa te abtii daca nu ai idee de masina asta!app...asta nu e 316,da ce draq tot imi bat gura,ca vb aia pe care ai repetat-o si u..."multi stiu,putin cunosc" !

cred ca sigur stie de masina asta si nu vorbeste in necunostinta de cauza.....si da, poate sa alerge lejer cu 1.8 lui un 12-24 V, dar nu asta e ideea....

on topic...felicitari pt munca depusa si sa te bucuri de masina cat mai mult posibil......

vali vtk 29-08-12 17:26

"carpaceala" la "tigaie" s-a facut fara autogen.
Baga mare Aline sa o scoti iar la plimbare

lalyus 29-08-12 17:47

Gata cu certurile nu si`a prezentat masina ca sa va certati si cei care nu cunosc masina si ce fel poate sa traga mai bine tac, chiar daca a fost "carpita" a fost facuta pe placu lui si el e multumit alti nici carpeala asta no fac, comenteaza aia care au masina tiplan si nau pus mana sa faca. Hai Aline cu masina mai repede pe strazi si poate o termini pana la Tulcea.

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning