![]() |
Re: Lamborghini Versace Roadster
Quote:
|
faina masina.. si pretul .. e destul de bun pentru asa masina
|
masina e superba nu am ce zice, probabil peste cativa ani daca o s-o vanda ar lua dublu pe ea sau cine stie, oricum valoarea creste ,mai ales ca este unicat.
parca vad ca pe viitor o sa apara si alte combinatii de acest gen, de ex. Viper-Armani, Ford GT40-Dolce&Gabana, etc. sa speram ca NU...... |
masina arata foarte bine dar dutor are dreptate sa dai jumate din pretul masinii pe tapiterie parca nu merge. interior custom poti sa-ti faci oricand
|
Hai bai baieti terminati cu prostiile astea . . . N`a foat aia tapitata pt. mine si pt. tine ci pentru oameni care pe un ceas sau o perehe de pantofi arunca cateva mii si le poarta o singura data!
Masina de fite - ii da liber la un ENZO si e si tapitata de Versace . . . daca as avea bani m`as duce si io la Versace sa`mi tapiteze masina ca are calitate.Fiti siguri ca mai buna decat stock . . . si orikum daca se gasesc fraieri sa dea pe Enzo 1 milion de dolari sau euro ce naiba o fi , s`a gasit si pt. asta! Orikum care din voi nu si`ar lua`o daca ar avea bani ???? sa va aud . .. . . ca n`ai da pe ea nush cat in plus doar ca e tapitata de Versace . .. . . . n`ai da daca n`ai avea . . . daca ti`ai permite si adori Lambo ai da iti zic eu . .. . . Doar sa`ti permiti! Asta e . .. sa ai banu` dar nu`l ai ! Poti vorbi! :D P.S. E bestiala masina! As da si io bani pe ea daca as mai avea vreo 3 lambo si 2 yahturi! :)) Nu baieti ????? :) |
e CRIMINALA masina .totul e perfect si pretul nu mi se pare mare.cine are bani si se respecta isi poate scobi buzunarul si isi ia un Lambo.imi place mult chiar prea mult
|
super tare evacuare ;)
|
cum zice un prieten... 3 smarturi parcam acolo:D :lol:
|
Super tare masina asta, de fapt supercar-ul...
La ce te puteai astepta dintr-o asa colaborare....UNICAT... |
fiind unica si versace pretzul nu e mare deloc!
astept ferrari armani... |
stil si clasa named Lamborghini....da cum au zis si tovarasii de mai sus ...... FITZEE!!
|
o bijuterie...atat pot sa spun
|
o combinatie superba intre sportivitate si stil
|
foarte misto si a fost cumparata chiar la pret de chilipir. un murcielago cat costa in mod normal? 200.000E? adica vreo 300.000$, asta e unicat. un singur exemplar. sunt convins ca va fi vanduta in profit oricand in viata ei.
|
misto masina cum arata,bijuteri ieftina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning