![]() |
Re: paint ball
primiti si "fete" nu???:D
|
3 Attachment(s)
Hint:sunt pe ebay :)
|
Quote:
NU :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
De data asta poate megem pe zi sa vad si eu ceva. Ca data trecuta am fost in intuneric :D - sa-i ia draq de ochelari.
|
ti-e friiiiiicaaaaaa ! numai in c**r o sa-ti indes bilele alea elefantelule !!!!!!
PS: de`aproape k sa te doara!!!! Ps2 :eu imi iau pantaloni de ski ! sac! |
toygun.ro :D
|
lasa ca sunt bune armele alea de acolo numai sa stii sa le folosestii :))))))))
|
Oricum...sper ca de data asta o sa fie fara headshoturi....ini nici un fel de head....k ?
|
sper sa nu mai ploua si michi daca vrea sa mearga lasatio o sa fie tinta seri :twisted: :twisted: :twisted:
|
Tinta serii pe draq....sa te vad eu cum o nimeresti la cat de scobitoare este...:))
|
e si tu acum mai se nimeresc si scobitorile din greseala nu trebuie sa fie si ea pe teren ce naiba fara ea nu putem sa anvingem si orcum cred ca este an echipa cu :twisted:
|
eu nici nu mai stiu dracu ce sa mai cred ! unu ma face scobitoare , unu ma face balena ..... la naiba si vroiam s merg la sala ! oricum !! ma abtin de la comentarii deocamdata !! o sa se vada pe teren!!! pe ceres oricum il omor chair daca e in echipa cu mine!!
|
pe ceres oricum il omor chiar daca e in echipa cu mine!![/QUOTE]
inseamna ca o sa avetzii o echipaaaa de il las doar pe ursuu sa joace si eu cu ceilaltii bem cafele:))))) |
Quote:
da sa joace tomtoroiu sau ursu e cel mai bun de la voi :-) |
cred ca pe ursu o sa-l vezi curcubeu...mai ales dupa ce o sa-ti-nfig cateva bile-n dosul tau.
P.S numai headshout o sa dau. P.s2 Mingie nu mai rade ca presimnt ca miki te scoate din joc...nu de alta da esti rotund si imposibl de ratat..ca si pia sau ceres sau pefe Prima runda e de antrenament(recunoastere teren ptr cei care nu-l stiu )..dupa care ne punem pe treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning