![]() |
Re: De unde alimentam ?
Quote:
|
si cum sa prezentat masina?.......
|
Am pus si eu un flacon la 15 litri si nu are nimic, e ca si cum as avea Carera 100 !
Asa ca bagati carera 100 direct daca vreti sa vaceti vreo smecherie, ca 95 tot 95 ramane cu flacon cu tot ! |
Quote:
|
Si aditiv nu bagi inainte? Ca sa nu gripezi gatlejul? :lol:
Am auzit ca aditivul se pune inainte sa bagi cantitatea respectiva de benzina. Ca se face amestecul mult mai bine. Voi l-ati pus peste benzina? Mai tii minte AML? Aditiv pentru benzina. Creste cifra octanica. Recomandat pentru curse de masini si pentru masini care merg in regim de curse. :lol: OMV Powa' |
da. eu un sunt de acord cu aditiviide orice fel. si scrie in carte sa nu folosesc.
|
Tu ai incercat OMV Super 100 Bogdane ???
Sunt curios cum face a ta dupa asta... :p Sau a mea dupa ce bag Motorina OMV Alpine Diesel |
neah..las ca nu ma chinui.. trage bine asa.
am incercat efix motorina. nimic suprinzator. |
Donule ala era ulei pt curse auto ! Nu aditiv !
|
E, ma rog..., oricum faza a fost tare tare...
|
Quote:
|
Am si eu o nelamurire : tata nu alimenteaza intotdeauna de la LukOil/Rompetrol/Petrom(V)...ultimul plin l-a pus de la Rompetrol, statia de la Blejoi . A intrebat vanzatorul de acolo care motorina este mai buna si era inca una , pe langa 'eFix' , si mai scumpa ! Care este aceea , aveti idee daca este chiar mai buna decat 'eFix'?
|
Quote:
:D nu am obs nimic dupa 2 plinuri consecutive... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2025 4Tuning