![]() |
Re: Seat Fun Club!
Sal`tare :)
|
4 Attachment(s)
ma bag si eu in fan club.doar spuneti-mi ca sa fac:lol:
sa va prezint si masina mea:lol: Seat Leon Cupra ll 2,0 TFSI 240 CP |
Vreau si eu :) id da0s5
Ati facut pana acum vreo intalnire ? |
help me:D
vreau sa imi cumpar un seat leon sport -up 2.0 fsi de 150 cai.da imi este cam frica de consum.are cineva ceva asemanator si poate sa imi spuna si mie cam cat consuma si in oras si in afara?ast reaspuns.Altfel ma bate gadul sa imi iau pe motorina ..lucru care nu vreau sa se intample mai ales din cauza zgomotului motorului.
|
Quote:
|
Quote:
Fane ce Cordoba e a ta ? Aniversario ? |
ionutze este agressive.. 1.4, 16V... 101 cp sau cati are
|
Quote:
ai si aceeasi Culoare ca mine :) |
hehe cu boxele am cam luat teapa .. sau a fost gresita exprimarea din oferta .. scria cd-player cu 4 boxe si am zis ca are boxe pe usile din fata si in din spate .. dar avea numai pe usile din fata si 2 tweetere, deci numai pe usile din fata am boxe ( philips )
|
Quote:
|
suspensia ... zici ca am foi de arc ca la camion ... dar toba toarce dupa 3000 ture ca una de curse,e si ca e pe benzina , deci am ramas fara cu cuvinte cand am auzit-o ... am cumparat presurile din interior
|
Posesor de Seat Leon Mk2 productie 2007. E un linistit diesel de 1.9.
Ar fi interesanta o intalnire cu restul po****tiei de seat. Sunt extrem de bucuros sa vad ca sunt din ce in ce mai multe Leonuri prin oras. A inceput lumea sa mai renunte la Golf5 sa ia ceva care arata mai...latin |
Cand facem o intalnire a seat`istilor ? :P
|
Ne bagam si noi, cu ce putem ajuta
|
Deci, pe cand intalnirea SEAT-istilor.
Vin si eu cu a mea BICOLORA. id mes:laurentiuz2002 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning