![]() |
Re:
Quote:
|
exemple exista chiar si in comunitatea noastra ... asa k e o chestie de gusturi si e inutil sa comentam degeaba
|
Speedere, ai cam pus punctul pe i
:) |
mha in gneral ca sa pui mana pe ashea ceva tre'sa fii un tip cat d cat tare....si cealalta s fie o 'chestie' urata care cauta si ea ceva cu care sa se laude sa nu mearga cu un anschilopat.... io sincer daca ar fi muma padurii..nu nici nu m-as uita...ca imi bag pl imi iau io....ma chinui si imi iau acolo o scarba de mashina decat sa fiu cu o scarba de femeie....
P.S. situatia se schimba numai in cazul in care are vre-un ferrari enzo...un spider(parca tot enzo) sau un veyron ceva(si asta merge)...atat frate....oricum am votat \"da\" :D |
Cred ca la intrebarea din poll, \"V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?\" au raspuns si fete... ca prea multi de NU sunt :lol: :lol:
|
lolja ..:))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pe bune..la cati au zis..da ..sigur au raspuns si fete
|
Bai nene, dar pana la urma a facut'o vreunu' sau nu?
|
Adu-mi tu femeia :lol: :lol: ........... jokin'
|
Re:
Quote:
|
am scris si eu undeva mai sus k ... m`ash combina ... mah ... mr nice .. daca are 120 de kg e preocupata cu mancatu ... iar io ii iau mashina .. o decapotabila .. si ma duk si fac ture prin costineshti cu fetele in bikini si sutien vara .. hehehe ...
|
ce tare faza mi-ai placut :lol: :lol: :lol: lovitura de nota zece
K.O. |
Re:
Quote:
|
depimde si de tipa si de masina .daca nu e vreo rapandula d'aia de te speriisi pe intuneric de ea nu vad de ce nu.asa ca am ales DA
|
daca si tipa e acceptabila.........DA.daca nu.......NU
jokin' :lol: |
da cum sa nu ... ce tziar strica sa conduci un lambo ... apoi ii dai papucii
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning