Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

marius3030 18-08-12 02:23

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

se vad fff frumos farurile asa!a afectat cu cv faptul ca le-ai vopsit si partile de jos?

westsideracer 18-08-12 08:22

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5142056)
se vad fff frumos farurile asa!a afectat cu cv faptul ca le-ai vopsit si partile de jos?

Nu,chiar deloc! Lumineaza la fel ca inainte.

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5142122)
Nu,chiar deloc! Lumineaza la fel ca inainte.

Poze:

andi_cimpean 21-08-12 11:18

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5134365)
[...]
De unde iau si eu distantiere la rotile spate si de ce latime? banuiesc ca imi trebuie si alte prezone...
[...]

https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...nse-4x100.html

Dă şi câte două bucăţi, asta dacă doreşti doar pentru spate!

westsideracer 21-08-12 19:55

1 Attachment(s)
Surprize surprize :D

spark88 21-08-12 23:49

Arata super cu farurile :-)

westsideracer 22-08-12 12:02

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 5146797)
Arata super cu farurile :-)

Multumesc!
Poze noi,cu stickerele puse:D :

westsideracer 23-08-12 22:03

Stie cineva cum se desface geamul de la oglinda de pe stanga?
Il am spart si am cumparat altul si maine vreau sa il pun:D

andi_cimpean 23-08-12 22:13

Trebuie să scoţi capacul oglinzii în primul rând. După aia, poţi trage (cu simţ de răspundere) de vechea sticlă, până iese. Îi scoţi papucii de la dezaburire şi cam atât cu demontatul.

La montare, este la fel de uşor...

În primul rând, trebuie să ai poziţia oglinzii pe 0.

Dacă ai sticlă originală, atunci laşi firele de la încălzire exact le laşi aşa cum sunt, dar cred că ai cumpărat sticlă făcută sub licenţă, ceea ce înseamnă că tăbliţele de legătură de la papuci, sunt pe partea opusă, ceea ce înseamnă că trebuie să tragi firele prin exteriorul corpului oglinzii, pentru a ajunge la contactul sticlei.
Odată ce ai băgat papucii trebuie să poziţionezi sticla, fix pe rotulele care ghidează mişcările sticlei, apăsând (cu simţ de răspundere) pe partea opusă care intră în sferă (rotulă). Ai mai multe rotule.

Eu am făcut operaţiunea asta, la un prieten, pentru oglinda din dreapta dar principiul este fix acelaşi.

westsideracer 23-08-12 22:19

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5149311)
Trebuie să scoţi capacul oglinzii în primul rând. După aia, poţi trage (cu simţ de răspundere) de vechea sticlă, până iese. Îi scoţi papucii de la dezaburire şi cam atât cu demontatul.

La montare, este la fel de uşor...

În primul rând, trebuie să ai poziţia oglinzii pe 0.

Dacă ai sticlă originală, atunci laşi firele de la încălzire exact le laşi aşa cum sunt, dar cred că ai cumpărat sticlă făcută sub licenţă, ceea ce înseamnă că tăbliţele de legătură de la papuci, sunt pe partea opusă, ceea ce înseamnă că trebuie să tragi firele prin exteriorul corpului oglinzii, pentru a ajunge la contactul sticlei.
Odată ce ai băgat papucii trebuie să poziţionezi sticla, fix pe rotulele care ghidează mişcările sticlei, apăsând (cu simţ de răspundere) pe partea opusă care intră în sferă (rotulă). Ai mai multe rotule.

Eu am făcut operaţiunea asta, la un prieten, pentru oglinda din dreapta dar principiul este fix acelaşi.

Are papucii pe partea dreapta,adica spre interiorul masinii.Capacul oglinzii cum se scoate? e vreo chichita,sau pur si simplu bag o surubelnita sub el? mersi pt sfaturi:)

andi_cimpean 23-08-12 22:23

Capacul are picioruşe de plastic. Bagă ceva de plastic şi începi să decapsezi cu grijă. Nu baga metal pentru că rişti să deformezi şi chiar să spargi.

Dacă sticla nu-i originală, papucii îi vei găsi pe partea opusă la vechea sticlă. Vei vedea!

westsideracer 23-08-12 22:26

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5149324)
Capacul are picioruşe de plastic. Bagă ceva de plastic şi începi să decapsezi cu grijă. Nu baga metal pentru că rişti să deformezi şi chiar să spargi.

Dacă sticla nu-i originală, papucii îi vei găsi pe partea opusă la vechea sticlă. Vei vedea!

Ok andi,mersi frumos! vad maine ce fac...eventual revin cu 2-3 poze:D

westsideracer 24-08-12 09:44

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5149329)
Ok andi,mersi frumos! vad maine ce fac...eventual revin cu 2-3 poze:D

Gata si oglinda,am montat'o.Mi s'a parut prea usor ca sa mai fac si poze si nici n'aveam baterie la camera...nu trebuie decat sus si dreapta maxim si bagi mana in spatele ei dupa care o impingi afara pe cea veche:D

westsideracer 27-08-12 18:45

Jantele de pe masina intra la vanzare!
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ml#post5153446

marius3030 28-08-12 01:51

opaa....urmeaza cv mai mare si mai lat?8)

westsideracer 28-08-12 08:09

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5153933)
opaa....urmeaza cv mai mare si mai lat?8)

Yes!!!

Ce ziceti,incape 9j pe spate fara sa umblu la pasaje??

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning