![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
se vad fff frumos farurile asa!a afectat cu cv faptul ca le-ai vopsit si partile de jos?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Poze: |
Quote:
Dă şi câte două bucăţi, asta dacă doreşti doar pentru spate! |
1 Attachment(s)
Surprize surprize :D
|
Arata super cu farurile :-)
|
11 Attachment(s)
Quote:
Poze noi,cu stickerele puse:D : |
Stie cineva cum se desface geamul de la oglinda de pe stanga?
Il am spart si am cumparat altul si maine vreau sa il pun:D |
Trebuie să scoţi capacul oglinzii în primul rând. După aia, poţi trage (cu simţ de răspundere) de vechea sticlă, până iese. Îi scoţi papucii de la dezaburire şi cam atât cu demontatul.
La montare, este la fel de uşor... În primul rând, trebuie să ai poziţia oglinzii pe 0. Dacă ai sticlă originală, atunci laşi firele de la încălzire exact le laşi aşa cum sunt, dar cred că ai cumpărat sticlă făcută sub licenţă, ceea ce înseamnă că tăbliţele de legătură de la papuci, sunt pe partea opusă, ceea ce înseamnă că trebuie să tragi firele prin exteriorul corpului oglinzii, pentru a ajunge la contactul sticlei. Odată ce ai băgat papucii trebuie să poziţionezi sticla, fix pe rotulele care ghidează mişcările sticlei, apăsând (cu simţ de răspundere) pe partea opusă care intră în sferă (rotulă). Ai mai multe rotule. Eu am făcut operaţiunea asta, la un prieten, pentru oglinda din dreapta dar principiul este fix acelaşi. |
Quote:
|
Capacul are picioruşe de plastic. Bagă ceva de plastic şi începi să decapsezi cu grijă. Nu baga metal pentru că rişti să deformezi şi chiar să spargi.
Dacă sticla nu-i originală, papucii îi vei găsi pe partea opusă la vechea sticlă. Vei vedea! |
Quote:
|
Quote:
|
Jantele de pe masina intra la vanzare!
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...ml#post5153446 |
opaa....urmeaza cv mai mare si mai lat?8)
|
Quote:
Ce ziceti,incape 9j pe spate fara sa umblu la pasaje?? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning