Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Interior Cielo cu vopsea (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33024-interior-cielo-vopsea.html)

Aaronnel^ 14-02-07 22:18

Re: Interior Cielo cu vopsea

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 750133)
ce codita?
de rechin?
fa ma o data pozele la rezolutie cat mai mare...poa sa fie si de 5mb o poza ca nu ma deranjeaza cu atat mai bine si mi le trimiti pe mess da nu maine ca maine modific ceva prin aripa spate :P ca si azi toata ziua am slefuit...de la 9 dimineata pana pe la 6 jumate dupamasa...si apoi nevasta-mea mai avea chef de iesit in oras :(
maine din nou...maine seara iti fac desenele ca stiu ca ti-am promis si sa nu zici ca nu vreau sa te ajut :P

Codita de rechin e aia de e pe post de antena ... ca la BMW ;)

DACIA-Wrc 15-02-07 08:40

ma daca veniti cu codite de rechin pe masina....mai bine v-ati impusca decat de distruge-ti o masina frumoasa.
pune alte poze ca-s foarte proaste si nu-mi iasa nimic...ai sa vezi mai incolo ce-o iesit ca acu plec sa-mi slefuiesc aripile :P

Fast_wheels 15-02-07 09:41

Daca fac pozele de rezolutie mult mai mare are ceva??sunt bune?? (aceleasi poze ) daca nu....nu prea am posibilitate acum,pe weekend incolo.

Aaronnel^ 15-02-07 16:34

Quote:

Originally Posted by k_gula_0 (Post 750714)
Daca fac pozele de rezolutie mult mai mare are ceva??sunt bune?? (aceleasi poze ) daca nu....nu prea am posibilitate acum,pe weekend incolo.

Cu cat sunt mai mari cu atat e mai bine ;)

Fast_wheels 18-02-07 14:14

3 Attachment(s)
Cine se lauda ca stie sa umble cu photoshopu?? Ia sa vad de ce sunteti in stare!!!:D:lol: :o

Fast_wheels 18-02-07 14:15

daca mai vreti si alte pozitii sa imi spuneti ;)
Pe lista s-a inscris Dacia WRC....mai vrea cineva ??

Aaronnel^ 18-02-07 16:39

ma inscriu si eu ;)
dar e cam intunecata poza :)

Fast_wheels 18-02-07 17:24

Mersi Aronnel deci lista este:
Dacia WRC
Aronnel
Altcineva??Va tine ??Sa vedem care e cel mai bun ;)

Aaronnel^ 18-02-07 17:32

incerc sa fac ceva mai pe seara un pik .. sper sa reusesc

DACIA-Wrc 18-02-07 20:37

bine ma
ada masina la mine si i-ati 4 spray-uri 2 de o culoare 2 de alta culoare, cum iti place tie si hai ca paote-ti fac si ceva unicat :P
din pacate zilele ce urmeaza sunt "umpic" ocupat sesiune de restante...tre sa-mi i-au restu examenelor :P si pana in prezent mi-am luat 1(unu) restu urmeaza saptamana asta :P apoi iti fac alea
daca vrei pe mess iti arat ce m-am muncit azi

Fast_wheels 18-02-07 20:58

Moa esti nebun?? Sa vin pana in Cluj pentru 3 straturi de vopsea ???Las k o sa ma apuc sa o fac eu cu negru ;)

Lao 18-02-07 21:14

Chesti asta cu vopsitul interiorului mi se pare cel mai mare kitch posibil. Nu ştiu dacă am văzut Cielo vopsit pe interior care să nu fie kitch.

geti 18-02-07 21:39

Asa e LAO e arata rau tare.Mie imi place cu are Radu ERD

DACIA-Wrc 19-02-07 08:34

lao nu mi l-ai vazut pe a meu
poate azi intre 2 examene iti fac niste poze sa vezi ce bine da :P

Fast_wheels 20-02-07 09:47

Gata fratilor!!!Mi-am vopsit ce vroiam eu :D a iesit superrr!!!!Am facut nergu MAT o sa vin cu niste poze mai spre weekend.:lol: Sa vedeti ce bine a iesit.:D

All times are GMT +2. The time now is 13:48.

- Copyright 2026 4Tuning