![]() |
Re: Interior Cielo cu vopsea
Quote:
|
ma daca veniti cu codite de rechin pe masina....mai bine v-ati impusca decat de distruge-ti o masina frumoasa.
pune alte poze ca-s foarte proaste si nu-mi iasa nimic...ai sa vezi mai incolo ce-o iesit ca acu plec sa-mi slefuiesc aripile :P |
Daca fac pozele de rezolutie mult mai mare are ceva??sunt bune?? (aceleasi poze ) daca nu....nu prea am posibilitate acum,pe weekend incolo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cine se lauda ca stie sa umble cu photoshopu?? Ia sa vad de ce sunteti in stare!!!:D:lol: :o
|
daca mai vreti si alte pozitii sa imi spuneti ;)
Pe lista s-a inscris Dacia WRC....mai vrea cineva ?? |
ma inscriu si eu ;)
dar e cam intunecata poza :) |
Mersi Aronnel deci lista este:
Dacia WRC Aronnel Altcineva??Va tine ??Sa vedem care e cel mai bun ;) |
incerc sa fac ceva mai pe seara un pik .. sper sa reusesc
|
bine ma
ada masina la mine si i-ati 4 spray-uri 2 de o culoare 2 de alta culoare, cum iti place tie si hai ca paote-ti fac si ceva unicat :P din pacate zilele ce urmeaza sunt "umpic" ocupat sesiune de restante...tre sa-mi i-au restu examenelor :P si pana in prezent mi-am luat 1(unu) restu urmeaza saptamana asta :P apoi iti fac alea daca vrei pe mess iti arat ce m-am muncit azi |
Moa esti nebun?? Sa vin pana in Cluj pentru 3 straturi de vopsea ???Las k o sa ma apuc sa o fac eu cu negru ;)
|
Chesti asta cu vopsitul interiorului mi se pare cel mai mare kitch posibil. Nu ştiu dacă am văzut Cielo vopsit pe interior care să nu fie kitch.
|
Asa e LAO e arata rau tare.Mie imi place cu are Radu ERD
|
lao nu mi l-ai vazut pe a meu
poate azi intre 2 examene iti fac niste poze sa vezi ce bine da :P |
Gata fratilor!!!Mi-am vopsit ce vroiam eu :D a iesit superrr!!!!Am facut nergu MAT o sa vin cu niste poze mai spre weekend.:lol: Sa vedeti ce bine a iesit.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning