Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Modificare motor Daewoo Matiz (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33020-modificare-motor-daewoo-matiz.html)

Sindrom 09-05-07 15:11

Re: Modificare motor Daewoo Matiz

parerea mea....evacuarea nu prea are ce putere sa dea decat probabil cuplu....dar in nici un caz CP

feby 09-05-07 19:01

da dar oricum tre schimbata ( iar tabla romaneasca nu vreau sa mai iau ca in mai putin d 2 ani vad cum tre sa o schimb iar ... ) si pentru 100 eur in plus chiar si 150 cred ca se merita... plus de asta vad si ce exact castig sau nu :))si postez aci pentru ceilalti maniaci

Sindrom 10-05-07 19:22

pai castigi in mare parte sunet....;)

feby 11-05-07 12:58

buun si ala un par par in plus e binevenit :)) ( si asa am piuitoarea aia cand dau cu spatele da nu o scot nici d'al'dracu si dau mult cu spatele... ai draq vecini... las k ii trezesc eu p ei k nu ma lasa sa dau petreceri, k ajung si p la ore de genu 2-3 noaptea acasa :)) )

oricum cu toba unde gasesc in cazu asta una misto si care sa reziste mai mult de 2 ani :)) si filtru de aer unde se gaseste si ala ???

Sindrom 11-05-07 13:47

uite-te pe forum la sectiunea bazar....ca presupun ca te duce capu...si scoate piuitoare ca io te-as bate daca mi-ai piui dimineaza !!!!!!

nick_nasta 14-05-07 14:55

este un kit special pt tuning motor nush in ce tara da e vreo 3000euro cu turbo

Sindrom 14-05-07 21:57

io am vazut in italia

Sindrom 21-05-07 18:42

o intrebare tot aici CHIP se poate pune la matiz????

MihaiK 12-06-07 14:02

Daca schimb filtrul de aer se aude mai sportiv ?? macar sa sperii pietonii....::peace:

feby 12-06-07 17:10

hmm nu stiu dar voi afla luna asta cu putin noroc o sa am timp sa ma duc sa imi iau un filtru sport si sa ma interesez si de o evacuare Borla din cate am inteles ar fi si pt matiz
Mai am o intrebare am o cutie de viteze cam varza ce'i drept ... ( cam asta ar fi buba matizurilor ) ce alte cutii de viteze sunt compatibile ??? merge si una de spark??? nu de alta dar ma enerveaza buba cu treapta 2 si 3 pana se incalzeste si o cutie tot de matiz nu mai vreau ...
a da era sa uit si cat costa o astfel de cutie ???

Sindrom 18-06-07 12:51

am inteles ca se poate un motor de suzuky swift???

adriano_4you 26-07-07 01:12

mie unu imi plac matizuri-le..pe bune is dragute da la motor chiar ca nai ce sai faci

Arry 16-11-07 19:46

Umbla la avans! Merita!

diesel_IQ 16-11-07 22:51

daca tot vrei renaul 5 macar cauta un alpina...
am vazut unu in bucuresti la un mosh , fost pilot de macadam si nu imi venea sa cred ca poate...

teofil 06-01-08 11:15

unde gasesc si eu filtru de aer sport pt un matiz in galati???

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning