Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Cea mai tare japoneza ??? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/3294-tare-japoneza.html)

TEKIN 20-01-05 21:28

ce beton arata toyota supra e super tare prefer toyota

teddy 21-01-05 00:41

:lol: :lol: :lol:
traiasca the fast and the furious si need for speed underground
supra power, skyline power
power to the people
:peace:

AK-ZER 21-06-06 17:28

Re: Cea mai tare japoneza ???

tinand cont de pretul exagerat al lu' skyline ash zice k merg pt supra..
mai frumoasa chiar dk nu asha de performanta k GT-R-ul

dexter_20 22-06-06 18:37

Am votat Toyota Supra. De ce? Pt simplul fapt k am o obsesie pt aceasta masina. Daca nu aveam,votul era pt Nissan Skyline.

black-hawk 14-08-06 07:09

Nissan skyline e cea mai tare masina,forma de avion,motor super,e cea mai tare,si supra pe locul 2

T.rac3Er 14-08-06 07:13

nsx all the way 8)

BogdanNZ 14-08-06 14:30

Cam la toate capitolele GTR-ul e deasupra plutonului.Vad ca lipseste din poll batmobilul(Rx-7 ar fi fost a doua alegere), in schimb apare RX-8 care nu prea are ce cauta aici.
Supra si Z-ul ar fi si ele in top.
Daca m-as uita dupa roadstere in mod sigur S2000, iar daca e sa facem raportul performante/pret in mod sigur Integra.
NSX-ul e altceva decat majoritatea masinilor din poll, e mai scumpa si exclusivista, e si f rara, am vazut doar 2-3 de care imi aduc aminte, si nici una tunata.
Lipsesc din poll RX-7, blasfemie dupa cum am mai spus, 300ZX, 200SX/Sylvia, toate masini extraordinare...

dreamer 15-08-06 00:18

Am votat Supra,am vazut filmulete cu supre duse la muuuuuuulti cai si plus de asta arata si bine...eram tentat de skyline...

Alexc2vtr 17-08-06 21:49

Skyline,sistemul awd a ramas pana in ziua de azi unul dintre cele mai avansate si mai bine echilibrate sisteme de acest gen.

Seat_TDI 17-08-06 22:41

am votat eclipsul,mi se pare o masina reusita din toate punctele de vedere

AnduGTR 17-08-06 23:19

6 Attachment(s)
GT-R34...Fara alte comentarii.8)

Jackass 18-08-06 00:07

1 Attachment(s)
Si mie tot Skyline-ul mi se pare cel mai tare!!Este o masina cu un look agresiv si are un motor pe masura.:D :D :D

BLinKY 19-08-06 21:07

Si skyline-ul si supra mi se par nijte masini extraordinare, pot fi duse la performante extrem de mari, si ambele arata foarte bine, nu ma pot exprima care e cea mai buna. Am votat totusi supra, dupa ce am vazut filmuletul cu supra de 1500bhp mi s-a pus mai mult pata pe ea..........totusi asta nu inseamna ca e mai buna dekt skyline-ul

CJ-01-WOB 19-08-06 21:59

design are + supra
performante are + skyline

pe restu nu se pune accent atat de mult

Race 20-08-06 22:43

Quote:

Skyline,sistemul awd a ramas pana in ziua de azi unul dintre cele mai avansate si mai bine echilibrate sisteme de acest gen
Cuvinte prea mari pentru a descrie un sistem care de fapt nu e AWD,ci un 4Motion cu electronica mai desteapta si puntile inversate.

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning