![]() |
Re: Tm04uiu
Ma fratica faina masinuta sa ai noroc de ea ....
|
o dacie care merita multa atentie numa se pare ca lumea umple cu posturi topicurile cu dacii de zici ca is lighiene se pare ca tot spoileru si semnu cu nike ii la moda
|
o dacie care merita multa atentie numa se pare ca lumea umple cu posturi topicurile cu dacii de zici ca is lighiene se pare ca tot spoileru si semnu cu nike ii la moda
|
cum imi zicea si mie lumea la fosta "baba"....
"Se Remarca Prin Simplitate" numai masini cu gust au aparut in TM ;) |
Clubul" Fara Bara " Saluta Baietzii Cu Dacii.pregatim O Intalnire?
|
sti prea bine ca se va face intalnirea...pacat ca e distanta asta asa de mare intre noi :(
|
hm.....dak vine permisu.....si imi gat si io coaja pana atunci viu si io cu TEKNO, PaulNOOB.......etc
|
Quote:
|
eu numa cam in 2-3 saptamani imi termin motoru
|
dak nu iau permisu......pana atunci...... bagam gazol si merem cu a ta danez |
frumos ami place fr bara ami pare rau ca mi-am pus bare pe ia dar ami era ca se ia politia dar acum cu tot riscu am renuntat la cea de spate cand am fost pe semenic si la cea din fata antr-o bordura asa ca .....
|
arata interesant dacia , nu e foarte diferita , dar sare in ochi prin simplitate si bun gust
|
8 Attachment(s)
Niste poze proaspete.............................
|
ce vroiam eu sa te antreb//? ai umblat la coloana volan? ai tras o mai jos ? stii ce vr sa zic mai sportiva dca nu sa sti ca as putea sa te ajut
|
salut....sunt nou pe forum,prieten cu GLX dacia aia rosie,,am si eu o intrebare. ce telescoape sunt mai bune pe dacie,vreau sai micsorez garda la sol???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning