![]() |
Re: 2008 Pontiac G8
tipic americana aceasta masina, mau inpresionat f mult jentile si desgnul interior.per total este o masina reusita !!!
|
nu stiu de ce marcile americane copiaza esteticul european si invers. eu sunt derutat de toata treaba asta. o masina urata, spectaculoasa doar prin nume, istorie, nivel calitativ...dar, unde-i masina?
|
Quote:
Eu zic sa lasam discutia asta care de fapt e inutila la thread-ul asta. Americanii au facut ink o masina dupa tiparul lor: mare, motor(ca de la asta au plecat discutiile) mare cu zgomot mult, cai putini si care la ei se vinde si la noi mai putin/deloc/nu se importa. Iar faptul ca mie imi place japoneza e problema mea cata benzina mananca si cat ulei.;) |
cai superputini, 362 e un jaf....mult mai tare un pasat 1.6 -105 cp ceva, sau mazda6 2.3 GT(GT adica nu orice model) de 160 si W(rong)WD sau supercarul rx-8 cu 231.
231>362 in matematica berceniana si de unde stii exact cat consuma un G8? Ai vazut ceva teste de consum sau? PS: daca lu amicu ii ia 15 in oras la mers sportiv, inseamna ca are o masina minune avand in vedere ca in general posesorii de rx-8 se plang de 18-22l/100 |
BMW 550i - 1735 kg - 4,84 m - 360 CP - 58.500 USD
Pontiac G8 - 1812 kg - 4,98 m -362 CP - 30-35.000 USD estimat (probabil 32.000 cat costa GTO) BMW 750i - 1985 kg - 5,04 m -360 CP - 75.000 USD Imi scapa cum G8 e asa greu comparativ cu concurenta (e vorba de un sedan de 5 metri !!!) Iarasi,imi scapa de ce la pretul asta (sau la orice pret in general) v-ar deranja cat de mari sunt gaurile din blocul motor.Daca puneau un V8 DOHC ca BMW,cu curba de putere mai proasta,mai greu si care crestea pretul masinii cu 5000 USD era mai bine ?! Pontiac G8 GT e un Holden Commodore SS cu insigne de Pontiac,design schimbat si volan pe stanga. |
practic la echipament similar, revine la exact jumate pretul fata de 550i. Dar oricum va consuma cam 35l/100 fata de cam 15l/100 pt 550 ca e americana, si in cateva zeci de mii de km cheltui tot la fel pe amandoua. Io asa zic si imi mentin parerea.
|
Quote:
Pai nu e kiar asa bun. Mercedes face din V8 si 5.5litri 517CP => 517>362. Eu zic sa o lasam balta ca nu mai tine. Iti repet ceva poate chiar nu ai inteles: faptul ca mie imi place RX-8 care consuma 20l/100(yeah right!!!:???: ) e problema mea. Si inca ceva threadul asta nu priveste Mazda Rx-8 din cate stiu. Asa ca de unde si pana unde te-ai legat tu de japoneza? Are motor care zumzaie fain la 9500rpm? Problema ei. Nu iti palce? Problema ta. Si PUNCT. P.S. Sorry again pentru off-topicul creat. |
omule, iara zic, reciteste-ti posturile, si ca sa nu-ti fie prea greu , uite aici "evolutia" ta marcanta pe threadul asta:
Quote:
dupa care Quote:
Si aici aberezi despre consum, cand masina nici nu s-a lansat. Ar trebui sa vezi poate ceva consumuri de la actualele V8-uri de pe Pontiac/Chevy s-ar putea sa fi putin socat.(si probabil vei zice ca se minte, evident) Quote:
" RX-8 Lover" Adica ironia ironiilor ca iti plac motoarele cu cap dar si Rx-8 in acelasi timp, care are orice dar numai motor facut cu cap nu. Cand toata lumea face motoare otto desteptii de la mazda se incapataneaza sa tot bage wankeluri in RX-uri. Adica consum de benzina mult prea mare pt 231 cp, consum de ulei mare, pretentios la intretiner, piese scumpe etc. Ceva incredibil ce "cu cap " e facut motorul asta. Daca 3 oameni iti zic ca esti beat, pai te duci sa te culci. Daca sute de posesori se plang de consumuri enorme la masina asta si amicu tau pretinde ca el ca prin minune n-are, pai nu stiu dar e logic ce informatie o iei drept buna. Quote:
Zici ca are cai putini dar tie iti place o masina cu MULT mai putini cai, daca 362 sunt putini, la 231 e un fel de tricicleta dupa logica ta....ah, si da, zgomot mult....aici iarasi se vede ca esti ruda cu mama Omida pt ca ne poti spune cat zgomot face masina inainte sa apara! din nou....excelent PS: MB are 517 cp cu supercharger, nu aspirat dar probabil ca la tine e aceeasi treaba. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning