![]() |
Re: Turometru pentru Matiz
Eu am montat turometrul asta "HIDOS" de la Adelaida si functioneaza perfect pe Matiz-ul nevestei.A incaput perfect intr-un loc din bord. Cine vrea poze ,am sa fac si asta.Eu caut functionalitatea si nu " giugelele".
|
Ia pune poze sa vada si ochiu' nostru unde a incaput perfect!
|
1 Attachment(s)
Astept pareri de la ochiu" vostru.Attachment 1919744.Poate va intereseaza si ce am facut de a incaput acolo.Am si alte foto ptr cei interesati.
|
Montat in locul acela nu are nici o folosinta sau 'functionalitate' doar ca te poti lauda ca ai turometru, era la fel de folositor pus in portbagaj!;)
|
Eu nu suport cum afisaza turatia :-) Afisarea nu pare tocmai uniform-progresiva ci "sare" de la o valoare la urmatoarea. ( Daca intelegeti ce vreau sa spun )
|
Ai realizat ceva vreodata sau doar comentezi pe net? Arata ca esti in stare de ceva.
|
Quote:
Da prietene, l-am montat pe masina acum 1 an aproape si stiu cum se comporta.. Interpreteaza mai atent posturile mele, ca n-am zis nimic cu rautate ;) |
S-ar putea sa faca referire la mine, la ce am spus eu...La cine te te referi amice in postul ala?!:rolleyes2
|
Daca te-ai referit la Robert, scuzele mele, dar si el are partea lui de dreptate.
Oricum, daca tie iti place, asta conteaza:-) |
Pai parerea mea e ca daca tot pui un turometru vrei sa il si folosesti in mers nu sau ce...stai sa bagi capu' in jos din 2 in 2 secunde sa vezi cate ture ai, sa fim seriosi:rolleyes2
PS: Ce imi plac mie astia de au doua posturi pe forum si deschid gura ca ei au facut si au dres si noi restu e prosti...mor de dragu lor! |
1 Attachment(s)
Daca acolo jos este practic....atunci te rugam sa merci 10 secunde cu capu in jos la casetofon sa vedem daca poti inafara de autostrada..poate aici este practic...
|
cine are turometru entru matiz de vinzare.
|
vreau ceva de forma rotunda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning