Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Capri MK3 2.3 V6 '78 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/32791-ford-capri-mk3-2-3-v6-78-a.html)

silencer 17-04-07 23:29

Re: Ford Capri MK3

pfuah, am uitat sa zic de faza cu ursuletu. mie mi se par geniale. musclecars europene din anii 80. compromisul perfect intre aspect/putere/cost.. pacat ca are toata lumea...

smtraxx 18-04-07 09:14

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 857015)
mai acuma si u intelegi gresit? :-P :(
nu v-am criticat pe nici unul de moarte, doar speram sa vad si eu un pasionat de "rable" k mine incercand sa-si faca Fordachele cat mai safe & solid mechanical si sa lase aspectul la urma...k prea toti copiaza "MONSTRII SACRI" doar la aspect..
asta nu inseamna k acest "aspect" exterior..nu a inclus munca, sudoare, bani si pasiune..pur si simplu remarcam faptul k majoritatea va opriti aici :)

WoW..ceva imi pare incomplet la Pinto/OHC-ul ala ..:oops:
merge doar pe aer? :oops: :-P
asa tuning speram sa vad :twisted: :twisted: :twisted:

muhahahah I'm messing with you!!
motorashu asta cu turbo..cred ca e cea mai simpla instalare de turbo din cate am vazut - ce atatea intercoolere si wastegate-uri.. direct turbo pe evacuare, si admisie si gata masina!! :D
is curios si cum merge :P - cred ca o uitat sa monteze carbu, si un filtru, restu se poate si fara pentru o tura..pana bubuie mot.

florin_cars 18-04-07 14:16

:lol: :lol: mi-ai facut-o mai smtraxx-ule :oops:

oricum...silencer...ma bcuur k ne-am revenit la ale noastre ..aman2 :) ..cat despre jante...as putea face rost...problema ar fi tiparul prezoanelor..4x108 nu cred k exista la acel model...sau apropiat macar..si cred k pretul(marfa noua) va fi cam piperat..si inca nu ma avant in importuri pana nu mai strang niste bani. Dk nu te streseaza rotile acum, in special, poate dupa cateva luni as putea sa-ti dau o stire mai buna.

pacat k, consuma asa mult 2.3-le tau...trebuie lucrat serios atunci :(
oricum...k sa te inveselesc..nu e greu...am ajutat un prieten sa-si scoata/dezmembreze/remembreze:oops: si monteze sus un 2.3 si it was not that hard...cu manualul motorului pe langa :D:D

Have FUN :twisted: !!!:twisted:

silencer 18-04-07 18:07

cam asa e cu rotile alea, sunt frumoase, se potrivesc ca look dar sunt prea departe de noi, atat fizic cat si material :)) mi-ar placea cum spuneam o pereche ca ale mele dar mult mai late si am vazut pe cateva masini..

smtraxx, vreau si eu sa stiu de unde ai procurat farurile pentru taunusul tau si cat te-au costat daca nu e un secret prea mare.

codrin44 18-04-07 20:35

1 Attachment(s)
eu asa o fac ... fara sigla mustang si cu o bara cromata in fata

smtraxx 18-04-07 20:37

De costat pot sa spun : o fost 100 de oiro perechea!
de unde is.. secret de stat! ;)

Silencer Power 18-04-07 23:26

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 858810)
de unde is.. secret de stat! ;)

... vb serios? :rolleyes2

silencer 18-04-07 23:56

aha, playing hard to get.. din cate am vazut tu te ocupi de procurarea de grile faruri si stopuri... deci suspectez ca ce ai tu sunt ori de urs(ca tot vbeam de ele) ori de golf 2.. de asemeni, de la lucrarea facuta pe masina ta, a ramas vre-o matrita pentru bara fata? de fapt corect ar fi spus, pentru bot

florin_cars 19-04-07 13:33

sunt prea mari sa fie de la urs, GolF 1/2 possibly

smtraxx 20-04-07 10:07

-prea le stitzi voi pe toate mah :-P
sunt de golf doi intradevar, iar pentru partea fatza..nu este matrita totul sa lucrat pe masina, si aripile cu botu masinii, este intro singura bucata.

florin_cars 20-04-07 10:52

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 861520)
si aripile cu botu masinii, este intro singura bucata.

dk il faceai si rabatabil..erai THE MAN :D:D
eh..la asta nu te-ai gandit :oops:..oricum era greu..si chiar trebuia sa se vada atunci un V8 cromat inside/under :twisted: :twisted:

smtraxx 20-04-07 11:40

Man greu nu era..ne-am gandit si la asta..dar cum zici tu..nu are rost sa faci show din deschiderea ansamblului fatza..cand nu ai nika de aratat! ase ca..deocamdata ..ramane asa!

sir_sanjei 26-04-07 22:50

mai ce pot sa spun frumoasa masina Capri asta, a avut si un unchi de al meu din asta si tot ce pot sa spun este ca el a avut mari probleme cu racirea, dar poate avea asa de mari probleme din cauza ca le cam improviza pe masina. A si el nu avea un 2.3 pe ea avea ceva 1.6 sau 1.8 nus prea sigur. bafta mare cu aranjatul masini si cat mai multe modificari

Ford_V6 23-08-07 09:55

Chiar eram curios pe unde a mai ajuns masina asta . . . . Am vrut si eu sa o iau dar fostul proprietar care pe vremea aia avea o tipografie ii merge destul de bine si cerea pe ea f mult. Masina a stat in Floreasca o buna perioada si proprietaru zicea ca a luat-o de la Iasi initial . . .acum nush ce sa zic. . . omul parea cam pamfletar . . .zicea ca e presedintele la nush ce asociatie de motociclisti . . .si i-mi tot ridica in slavi masina asta albastra care este super Ok dar nu perfecta cum o prezenta el.

Ma bucur ca a ajuns pe mainile unui pasionat care o sa scoata ceva frumos din ea.

P.S. Mai are evacuarile alea de inox duble borla ?

silencer 23-08-07 10:46

a ajuns la mine in noiembrie anul trecut. nu e super ok cum pare in poze, in clipa de fata este la tinichigerie si verdictul este destul de grav. Podeaua, aripile, masca fata, capota, haionul si contururile aripilor spate trebuiesc toate inlocuite. un lonjeron a fost relativ ok, al 2lea nu prea se mai tine de caroserie. la interior, sub bord, pe unde trece aeroterma la fel, fubar.
mie mi se par extrem de complicat de refacut toate astea in schimb, taica-miu care se ocupa de ea nu pare asa speriat, e chiar ok.
tobele sunt inca pe ea si suna intradevar fantastic, atat ca nu imi place aspectul tips-urilor, o sa vedem ce e de facut.

Spor la trebi

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning