![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Quote:
|
Quote:
|
TDS e dumnezo :lol: ,se invarte?:))
|
Quote:
Quote:
|
15 Attachment(s)
Azi am pus niste jante Borbet A pe 16" de proba, dar nu da bine, si din suspensie, si din faptul ca au cauciucuri cu talon pe 40.. Adica 215-40-16.. Si, ca sa fie treaba treaba, atingeau si in amortizoare pe fata, cred ca ET-ul este prea mare...Duminica, am fost in targ vitan, mai bine nu ma duceam la cat a plouat:censored: Am cumparat doua embleme noi pentru capota fata, si capota portbagaj, si i-a schimbat total aspectul 8) Schimbat becuri pozitie, cu led SMD, si am schimbat si Mp3 playerul cu un Pioneer DEH 2000MP Nou, la care se potriveste si fata de Deh 2900MP :lol: Imi cer scuze pentru claritatea fotografiilor..
Si sa nu uitam mult iubitul breloc :x asa de mult imi place in cat am luat doua sa am de rezerva:lol: |
Ar da bine cu niste jante pe 18 :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ca jantele din poza vreau sa ii montez. |
Daca nu ai de gand sa umbli la suspensie este = cu 0. Poti sa pui jante si pe 19 ca tot aiurea se va vedea.
|
frumoasa masina....;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Si ca tot nu mai posteaza lumea pe aici, sa mai pun si eu niste poze mai noi. |
10 Attachment(s)
Nu prea mai posteaza lumea nimic pe aici ... Eu mai pun niste poze, ar da bine cu farurile de lunga facute galben ? Eu zic ca da.. Deja mi-am comandat folia, mai am putin si trec granita in BG, sa terminam odata cu numerele rosii:rolleyes2
|
frumoasa masina sa ai grija de ia si fara incidente
|
uite cocos ce jante te coafeaza pe tine
http://www.bmwtips.com/tipsntricks/w..._wheel_065.jpg |
frumos rau 5-aru :twisted: si pe mine ma bate gandul sa imi iau un e34 tot motorina :D pana la urma o inmatriculezi pe bulgaria sau pe romania?
|
12 Attachment(s)
Cum m-am distrat cat m-am distrat cu TDS`ul si nu am verificat ca tampoanele la motor sunt rupte, ceea ce rezulta ca baia de ulei a facut POC si curgea ulei ca la balamuc :lol: Am tras-o pe dreapta, am cumparat baie si suporti noi, si maine le montez... Poza cu baia veche, si cu cealalta noua, adica nu este noua, e spalata bine... Se poate vedea in poza cu baia murdara, fisura..:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning