![]() |
Re: King Of Europe Dragster 2012 - Brasov 21-22 Iulie
Am primit un raspuns la emaiul trimis lui Mike@...
Se pot face inscrieri si duminica, intre 7:30 si 8:30 maxim. Iar ma culc cu gainile sambata seara :) |
Acum am aflat de eveniment,desi bat site-urile de domeniu destul de des.Pacat de slaba promovare si de lipsa de interes a organizatorilor.Ma gandeam daca sa vin sau nu(ca spectator) iar topicul asta ma impinge catre nu pt ca e clar ca nu se stie ce va fi.Sa dea Domnu sa ma insel si sa fiu combatut intr-un post oficial,sa vin cu drag si sa avem cu toti ce vedea. Bafta !
|
Quote:
acum fara nici o chestie dar este enorm pentru 1 zi de liniute. cred ca o sa vina vreo 10 masini si aia e.. |
Quote:
Poate ne spune totusi cineva mai pe seara,cineva care a fost acolo,cum decurg lucrurile... |
la 50 euro as participa.dar 100e e cam mult..
|
100euro sa ma dau pe strada si sa vad niste timpi enormi din cauza aderentei...bataie de joc.sau sunt premii de 3000euro si noi nu stim?
la fel ca la gtt drag racing de anul acesta, informatii 0 si nerespectarea regulamentului. cica curse pe 2 zile dar azi nu se da nimeni este doar inscriere :shock: |
sunt aici cu Mike... Taxa e de 50 euro... restul minciuni
|
Quote:
|
Quote:
check out our website there are all the infos :) Best Regards, Mike Procureur. President and founder King of Europe Series President and founder World Drifting Association Mobile : +33.6.76.66.30.54 - Alternate Mobile : +381.6.13.13.2011 Skype ID : kingofeurope.net www.kingofeurope.net www.wdrift.com www.youtube.com/koetv www.facebook.com/onlydrift www.facebook.com/koeseries www.facebook.com/kingofeurope.net www.vimeo.com/channels/koetv Follow us on twitter On 21/07/2012 02:39, Cristian wrote: Hi there, i'm interesyed of your dragrace event. How much will be the tax to join it? Also what will be the classes? All the cars are mixt up? Sent from my iPhone On 20.07.2012, at 16:42, Mike Procureur <[email protected]> wrote: ti se par minciuni urmatoarele de mai sus? o zi buna ... |
m aminscris eu... 50e.. pa pa
|
Quote:
Ne vedem acolo, salut |
organizarea unui eveniment de catre cineva din afara romaniei se face cu ajutorul unui partener roman.daca se promoveaza aici un eveniment de ce partenerul roman nu a furnizat toate informatiile necesare ca sa nu apara aceasta ceatza care acopera evenimentul..??
ok,regulamentul este pe site KOE dar pana una alta suntem in romania si inca se vorbeste limba romana!!!nu este nimeni obligat sa invetze limba engleza ca sa citeasca un regulament! ideea unui forum este ca atunci cand pun o intrebare legat de ceva raspunsul este nu numai pentru mine ci pentru toti cei care ar avea aceeasi intrebare! nu vi se pare normal ca atuncvi cand anunti organizarea unui concurs de drag race sa se stie de la inceput programul exact,grupele,regulamentul si o taxa de participare?se ajunge sa se speculeze in ziua inscrierilor cat este taxa??ce naiba.... nu comentez suma la care se ridica taxa dar ea trebuie stiuta din timp... as mai putea spune multe dar le spun degeaba...:) |
Salut 4Tuning. Imi cer scuze ca intervin. Taxa pentru public e tot 10 LEI ?:)
|
vorba unui prieten..,,Ce comedie" bine ca nu am venit...:shock:
|
Quote:
Sunt curios cum au ales ei cea mai buna masina Fwd in conditiile in care s-a dat fwd cu rwd si awd? Nu am mai vazut asa ceva .. Cum sa fiu in grupa cu sls amg 612??? Nu mai zic ca nici pana in momentul in care cursele au inceput nu se stiam grupele.. S-a facut un cocktail pe cinste ... Ce sa mai zic mai mult... Data viitoare sa se mai gaseasca prosti sa cotizeze cu 50euro ... Si multe altele s-au intamplat cu cronometrarea.. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning