Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Gogutza...the one and only! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/32687-gogutza-the-one-and-only.html)

FreeFo` 01-05-07 18:59

Gogutza...the one and only!GogutzaExpozed

19 Attachment(s)
Multumesc pt rabdare si sustinere.Acum gata ca am si eu o reputatie.Iete pozele lume!!!!!Pt intrebari,hiuduieli,etc,etc,nu ezitati sa`l contactati pe subsemnatul.

B-11-AYG 01-05-07 19:17

Re: Gogutza...the one and only!

tu faci misto de noi????????

dan_ursu 01-05-07 21:37

este cam nebun baiatu asta mai trb sa pui in geam AM 14 PCT NU MA STRESA

vlad_VSV 01-05-07 22:17

apoi chiar ca ii "the one and only" :lol:

raresh_r 01-05-07 22:18

asta il asteapta pe xzibit sa pe cei de la Pimp my ride Uk sau Europe

B-61-KYS 02-05-07 10:18

=))))))))))))))))) Tare gogutza :)))) n-o vinzi??? :))

D.K.Smoke 02-05-07 15:06

:help: :hahano:

FreeFo` 02-05-07 20:38

Gogutza...the one and only!

ce reactii ati putut avea :)) :)) da` voi la ce va asteptati fratilor? :)) sa stii k am vrut sa spun si eu in luneta faza aceea cu "am 14 puncte" dar ma astept k,in scurt timp sa aiba toti so....neah,in schimb o sa`mi desenez,pe bord,in fata locului din dreapta ceva de stilu`: "NU PUNE CENTURA!LOC DE DAT CU CAPUL!" si un mare bullseye.Asta cred k ar fi misto.Cat despre ideea ta KYS...ba da..cred k o vand...+ k zilele astea vine ziua mea si ghici ce o sa`mi ia taica`miu.....masina(nu,nu o sa`mi ia alta,ci pe asta k sa...o vanda so...cat oferi :) ).Sa mor dak nu am vrut sa trimit filmuletz la pimp my ride insa nu am gasit pe nikieri adresa la kre sa`l trimit.si sunt pregatit cu tot(scenariu si in general vrajeli),insa oricum,cred k tre` sa ai o marca de masina de care au auzit si ei,nu numai bunicii lor(dak au auzit si ei,k doar nu sunt din china,india si pe unde am mai exportat noi dacii,ci din tzari dezvoltate care cred k Bucurestiul este capitala Ungariei,sau ca Romania este prin Siberia-asta din urma, am aflat`o singur).Insa,dak stie kreva adresa la kre il pot trimite ,va rog impartasitzi.

km atat pt ziua de azi.FreeFo` signing out!

sebaaa 02-05-07 20:45

Quote:

Originally Posted by dan_ursu (Post 879811)
este cam nebun baiatu asta mai trb sa pui in geam AM 14 PCT NU MA STRESA

am vazut pe unu asa.. ar fi tare sa il opreasca garda sa ii mai dea un punct sa il racoreasca o luna..
cat despre masina..vad k e caterinca cat cuprinde

canny 03-05-07 11:32

1 Attachment(s)
eeeeeh dar pe asta ati vazuto ???
:))

ICE-M@N 03-05-07 16:37

:)))))) cea mai tare faza

canny 03-05-07 16:56

ca sa nu zicem ca nu au simtul umorului :))

lord_hades 04-05-07 08:58

pfuuuuuuuu faina poza :grin: (aia cu reclama );) in schimb la dacia ta ai cam :drunk: ,

Ghimpe200 04-05-07 10:13

Ce aveti frate cu el,asta e masina lui si poate sa faca ce vrea cu ea,adevarat k e cam dilau omu,da aia e,fiecare cu pasaricile lui,in cazul lui cu gogutza al lui,ar fi tare sa reuseasca sa trimita filmuletul la pimp-my-ride,si sa fie si ales,atunci sa il vedem pe TAU pe unde mai scoate camasa.Fara suparare TAU-le.
Pana una alta succes omule cu Gogutza al tau.

Ghimpe200 04-05-07 10:13

A da si poza cu politia langa reclama e criminala.

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning