Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   MERCEDES CL 65 AMG VS. BMW M6 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3268-mercedes-cl-65-amg-vs-bmw-m6.html)

GT 03-02-05 09:01

Re:

mai aleks apropo de merc u din 90 daca ai nevoie de ceva ajutor in tunarea lui sa-mi zici ca pt un merc orice :D
te felicit ca ai reusit sa il cumperi din banii tai
si de motoarele mercedes ce sa zic, sper sa-si revina ca is inimile mashinilor care le veneram :P

aleks 03-02-05 09:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GT\"
mai aleks apropo de merc u din 90 daca ai nevoie de ceva ajutor in tunarea lui sa-mi zici ca pt un merc orice :D
te felicit ca ai reusit sa il cumperi din banii tai
si de motoarele mercedes ce sa zic, sper sa-si revina ca is inimile mashinilor care le veneram :P

multumesc de suport. am de gand sa-l vand si nu mai fac mare lucru la el

GT 03-02-05 09:13

Re:

nu mah nu-l vinde !!!!!!!!!!!!!!!!! amu no tu stii mai bene cee ai de facut shi cum stai cu banii da io zic ca mai bine il pastrezi daca potzi

B12ZMD 03-02-05 09:46

aleg bmw ca intotdeauna - si motivez si de ce : pur si simplu IMI PLACE SI ATAT ! pentru performantele putin superioare ale amg-ului, nu spun decat ca nu-s chiar atat de maniac incat sa ma intereseze 0,1 sau 0,2 sec mai repede pana la suta !

din cauza parerilor prea personale ale unora, topicul incepe sa devina enervant. intotdeauna la capitolul bmw vs merc s-a ajuns la discutii si nu prea inteleg de ce.

Anami 03-02-05 09:50

am votat cu CL'ul... imi place mult mai mult decat M6'le :lol: :lol: :lol:

LEXUS 03-02-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW_M\"
Quote:

LEXUS Posted: Sat Jan 15, 2005 11:31 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

si nu neg performantele sale..insa ar fi putut sa bage in testu respectiv macar M3....dar cel mai bine sa isi spuna si altii parerea

dar totusi sa se faca comparatie intre M3 si (enzo, carrera GT), cred ca deja este prea mult....

Si nu cred ca sa ajuns la certuri, totusi sunt doar niste pareri...

pai nu cu enzo si carrera gt. k mercu n-a fost comparat cu alea ci cu aston martin, lambo gallardo si murcielago, 360, ...

intr-adevar klemann super tari :twisted: :twisted: tuning la aMG :twisted:

alc 04-02-05 10:01

cl 65 amg este o masina foarte rapida in linie dreapta, insa in curbe sau pe un traseu virajat lasa mult de dorit. De asemenea timpii scosi pe circuit sunt doar mediocri.

Votat BMW M6, motorul V10 aspirat este o bijuterie.

alc 04-02-05 10:14

3 Attachment(s)
\"inima\" lui BMW M6

ozzy 04-02-05 10:55

am auzit-o si pe asta : bmw nu stiu sa faca motoare turbo!!!
ha-ha-ha mai citeste istoria bmw-ului si la un moment dat pe la sfarsitul anilor 70 ai sa vezi ce a facut bmw dintr-un motor de 2000 cmc cu turbina si asta atat in F1 cat si la turisme

alc 04-02-05 11:01

1 Attachment(s)
BMW M6 la teste pe Nurburgring 8)

ozzy 04-02-05 11:06

\"La începutul anilor ’80, BMW a decis sa îşi arate competenţa în cea mai înaltă categorie de curse motorizate. În aprilie 1980, BMW şi-a anunţat oficial intenţia de a concura în cadrul curselor de Formula 1. Dintr-un motor cu 4 cilindri, cu doar 1,5 litri şi bazat pe un bloc de motor de producţie în serie, echipa de specialişti, condusă de “vrăjitorul motoarelor” Paul Rosche, a conceput în doar câţiva ani o unitate de putere pentru Formula 1 care oferea o incredibila putere de 1.200 CP. Acest lucru a fost posibil datorita celor 16 valve şi o turbina care pentru prima data în Formula 1, era controlata electronic. \" --- si asta nu o spun eu ci istoria bmw -ului...daca nu ma credeti puteti sa sunati la BMW-Motorsport sa ii intrebati :evil: :evil: :evil:

ckr_gl 11-07-05 03:41

stie toata lumea ca bmw e mai rapid si mai sportiv ca mercedes,insa daca nici cu 612 cai cl-ul nu o sa bata pe traseu(ca la drag stim ca totusi 612 cai vs 507 ...) m 6-le atunci eu am sa fac o statuie bmw-ului..

aleks 11-07-05 14:42

nu pregati nici cimentul nici cofrajul ca s-ar putea sa faci statuia in forma de stea :wink: :lol:

UNLORD 12-07-05 00:04

la voi sportivitatea se refera la acceleratiile pe linie dreapta? im mintea voastra nu existe si viraje? desi sunt inechitabile la putere, bmw e net superior pe circuit cat si pe asfalt! io pun pariu ca ajung mai repede cu un m6 pana la munte decat cu un 65 amg! deci fara discutie, si de data asta bmw este mai sportiv!

teddy 12-07-05 00:12

BMW, simply more of a driver's car!

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning