![]() |
Re: BMW Seria 1 COUPE - poze spion
e tare efectul asta de turma scrie unu cai super tare hop pelicanii shi ai mai baga la fel k e jmechera shi una shi alta..*****ie altu k e jeg...goh shi baietzii care se pricep cu adevarat comenteaza k atare shi scriu adevarul cum k e nashpa rau..shi asa shi este e jeg...numai biine
|
eu zic ca fatza de seria 1 normala, acest coupe arata mai bine, sa speram ca nu or sa salte pretzurile prea mult pt acest model...
|
din lateral si cu ochi de dimineata arata ca un hyunday accent in 2 usi ...
si am o banuiala ca o sa fie comparabil cu seria 3 coupe la pret. |
nu-mi place deloc. prea seamana cu z4 din lateral si e si cam disproportionata. daca o mai faceau un pic mai lunga era mai bine
|
sincer nu-mi prea place, park e prea inghesuita, nu mai are aspectul agresiv d bmw
last edit: am citit doar prima pg inainte sa postez(nu se aplica regula ta rossi) |
cat de fan BMW as fi eu
daca in forma asta va iesi pe piata...... CU MANA PE INIMA VOI SPUNE K NU IMI PLAAACEEE :(( moamaaa.. deci mie mi se pare groaznic.... la forma seamana cu fiat albea, iar overall zici k e opel astra bertone.. d`oh!!!! |
are niste forme tare ciudate aceasta masina,din poze nu imi place deloc,poate dak asi vedea-o live ar fi altceva,dar asa nu ma atrage deloc
|
Super tare masinutza ! Pt. fanii BMW cred k este o reusita :shock: :D
|
Quote:
|
da,arata mult mai bine decat cel vechi.
|
personal nu-mi place deloc....spatele ala parca e fortzat inafara si nu da bine deloc. mult mai bine arata varainta initiala de seria 1
|
deci pentru mine seria 1 e urata de la hatchback pana la ce or vrea astia sa mai scoata.. mie unu nu-mi place deloc. nu are nici o sansa in fata lui A3 (cel putin la design)
|
bmw mai urat ca asta n-am vazut in viata mea. zgarie retina. asti-a cred ca n-am mai baut demult tare. daca m-ai dadeau si ei cu bere poate le venea inspiratia. zici ca e facuta cu sacurea, 2-3 topoare si la partea din spate si gata.
|
ii masina urata...spatele ii ca prafu...
|
RoSonic ce trebuie sa faci ca sa postezi????CA nu reusesc!!PLS explicami!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning