![]() |
Re: bmw e36 built not bought
felicitari pentru masina suuper ok din orice punct de vedere ...o intrebare ...de unde se poate procura acel suport de pahare de sub cotiera ?
|
Am vazut astazi masina pe Moldoveanu, acolo stai ?
Tot respectul pentru munca depusa. |
Da pe Moldoveanu stau.Suportul l-am luat de pe masina cuiva din Sibiu:),pt ca am cautat mult si nu am gasit
|
CUMPAR URGENT LSD 3.15 SAU 3.25!!!!ASTEPT OFERTE!!
|
urmeaza un ambreiaj nou.am facut burnout pana am terminat ambreiajul:)am tinut ambreiajul putin cuplat si a iesit fum din el.in momentul asta patineaza grav.si ca sa fie treaba treaba mi-a sarit si o pietricica in parbriz si acum e fisurat.zile minunate
|
...ti-ai dori tu sa ai trei mii :rolleyes2
|
cu siguranta:lol::lol::lol::lol:
|
Probleme rezolvate,e iar pe strasse:)
|
1 Attachment(s)
Filmulet 0-130km/h.Plecare slaba pt ca viata fara blocant e trista:sad:
|
Am pus un soft marca WPP pe masina si am urcat turele pana in 6800rpm.Nu credeam ca se va simti atat de bine o resoftare:).Noi modificari ar fi interiorul recaro complet electric,plafonul de ///M,oglinda cu senzor si jantele BBS RC401 care sunt la reconditionat.O sa pun si poze cu ele in zilele urmatoare.
|
jantele bbs rc sunt la reconditionat.o sa pun poze cat de curand
|
cumparat si montat lsd 3.15 pe masina si urmeaza ceasuri de m3,computer de bord,volan de m cu airbag,buza fata si posibil geamuri electrice spate
|
baftaa in continuaree :) !! mai pune poze cu masinaa :)
|
14 Attachment(s)
Nu am avut timp safac poze cu ea,dar pun unele facute cu telefonul inclusiv de azi de la montarea blocantului.Sunt si poze mai vechi,de cand am montat motorul si de cand am terminat ambreiajul si am dus-o cu platforma.
|
1 Attachment(s)
O poza si de la mineee cu masina astaaa :shock: in ultimul timp sunt tot pe scaunul din dreapta si cred ca e lejer unul dintre cele mai tari e36 din tara. Un 2.8 normal e mic copil pe langa masina asta si cu blocantul nou trage incredibil de bine. Nu e M3 dar e foarte, foarte aproape.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning