![]() |
Re: My little Clio 2 phase 1
Quote:
|
300 ron geamuri el daca vrei ;)
|
Quote:
|
Treaba ta :P
|
Quote:
|
Tu ai pus stickerele inainte sa fi sigur ca nu te razgandesti cu suspensia ?:twisted:
|
Quote:
Quote:
sunt indecis daca o vand s-au nu asta voi vedea dupa ce o inmatriculez :) |
Eu zic ca este pacat sa vinzi , eventual dca primesti un pret f.bun
|
Un mic sfat,nu cred ca exista o masina mai ieftina de intretinut,eu am gasit in vitan multe piese de logan care merg pe clio la super preturi.Ia in calcul si aspectu asta.
|
[QUOTE=chyryCRY;5142870]Trebuie s atrimit actele in tm la un prieten sa se vada cu cel care mi-a vanduto sa o ia in evidenta so radieze sami dea fiscal apoi la anaf caluculez taxa o platesc numere si aia e )
Daca are datorii la primarie cel de la care ai cumparat'o,ai pus'o...:-s |
Quote:
Maşina, n-a fost înmatriculată în România şi nu este în evidenţa Finanţelor, nefiind astfel nevoie de fişa fiscală a maşinii! |
Quote:
Masina mea a trecut prin 3 maini inainte sa ajunga la mine,fiecare proprietar dinainte scotandu'i cate un rand de nr rosii.Cand am cumparat masina,am facut contract de vanzare cumparare si tot ce trebuie cu ultimul,cel de la care'am cumparat'o.Si cand am platit tot si am fost la politie sa bag dosaru,m'a intors si mi'a spus ca imi trebuie fiscal de la primarie si contracte de vanzare cumparare de la toti cei dinainte,doar pt ca scosesera nr rosii.Si am fost nevoit sa ii platesc 825 de lei datorii la primarie unuia dintre ei,ca altfel nu'i dadea fiscalul si el nu a vrut sa plateasca.Si uite-asa,din cauza legilor astea frumoase din romania noastra,am platit aproape 200e in plus ca sa imi pot inscrie masina:| Scuze chyry de off,sper sa nu ai probleme...bafta!! |
Ce smecheri sunt astia,auzi sa i plateasca altu datoriile....romania....
|
8 Attachment(s)
Se Vinde !
|
Va rog cei care aveti cunostinite in vopstiorie ! vreau sa vopsesc plafonul ! o vopsitorie ieftina imi recomandati pe undeva cumva !? cat se ia pe element ? am de vopsit plafonul usa dreapta si aripa spate dreapta . un pret aproximativ ?
Masina momentan nu se mai vinde urmeaza pana in ianuarie sper: Schimb Ulei filtre frane spate Arcuri sport Jante r14 8cu9j / r15 9j sunt indecis in privinta asta Geamuri electrice Planuri pentru moment ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning