Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   about a ford capri by? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/324693-about-ford-capri-by.html)

slyc 30-09-12 12:56

Re: about a ford capri by?

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5192257)
stiati voi cv a??....am sa pun cateva poze, dar nu toate>:))
))....imi pare rau ca nu am avut conditiile necesare..dar se retuseaza..mai un gaz mai un polish...:D

bv ma ... greu da incep sa semene a masina :P .... inca o luna si pot sa o vad live ... sau inca nu o arati la lume???? :D ...

willie 30-09-12 19:47

Quote:

Originally Posted by slyc (Post 5192425)
bv ma ... greu da incep sa semene a masina :P .... inca o luna si pot sa o vad live ... sau inca nu o arati la lume???? :D ...

de ce sa nu o arat....mai este putin de lucru...dar e pe @vine@..:D tre sa apara la 3 barbosi...

razvan1515 02-10-12 15:45

Imi place, a iesit bine :D
Astept sa o vad prin oras, cat mai e vreme buna

miler21 02-10-12 19:10

Hai willie iesi cu ea cat mai este soare ;) apropo imi place cum a iesit, mai putin nuanta de culoare, dar poate se vede altfel live :p

willie 02-10-12 20:21

Quote:

Originally Posted by razvan1515 (Post 5195009)
Imi place, a iesit bine :D
Astept sa o vad prin oras, cat mai e vreme buna

indat indat...maine sunt gata si portierele si haionul, urmeaza montarea...care o sa dureze cv pana la final.....si big problem:D..instalatia electrica(faza finala)

nichitadorin 18-10-12 10:07

Nu stiti pe cineva care vinde un ford capri?

miler21 18-10-12 14:17

Ai terminat masina willie ? Vii la Iasi cu ea ?

willie 18-10-12 22:44

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 5213938)
Ai terminat masina willie ? Vii la Iasi cu ea ?

e terminata dar nu in totalitate, nu merg la iasi ca nu am cum:(...nu mergem cu ea ca nu e gata in totalitate..:)...pun cateva poze sa vedeti ce a iesit..:D

slyc 19-10-12 14:42

Quote:

Originally Posted by willie (Post 5214609)
e terminata dar nu in totalitate, nu merg la iasi ca nu am cum:(...nu mergem cu ea ca nu e gata in totalitate..:)...pun cateva poze sa vedeti ce a iesit..:D

frumos.... abia astept sa o vand, inca putin ... :D

miler21 19-10-12 16:46

Se pare ca in pozele astea se vede altfel culoarea fata de pozele care le-ai pus acum cateva zile....

A iesit chiar super....astept sa o vad life !

romas mihai 17-01-13 19:43

foarte frumos ford-ul.bafta cu el in continuare!!!l-am vazut intr-o zii pe la moldova in bdj:-P

willie 17-01-13 21:03

Quote:

Originally Posted by romas mihai (Post 5323252)
foarte frumos ford-ul.bafta cu el in continuare!!!l-am vazut intr-o zii pe la moldova in bdj:-P

mc..mc,,,inca mai este treaba la el..astept sa dea caldura sa continui....:d...

silviu.o 19-01-13 12:50

Foarte frumoasa masina :) Multa bafta cu proiectul in continuare :)

danydaniel19 21-01-13 17:31

mijto masina....bine ca iti place sa faci ceva...totul are un inceput...dupa e pasiune...;)
bafta in continuare cu proiectul...deja imi faci pofta si mie....astept sa vina vara sa ma bag si eu la a mea ca da rugina pe spate:))....mult noroc;)

willie 21-01-13 19:06

Quote:

Originally Posted by danydaniel19 (Post 5328227)
mijto masina....bine ca iti place sa faci ceva...totul are un inceput...dupa e pasiune...;)
bafta in continuare cu proiectul...deja imi faci pofta si mie....astept sa vina vara sa ma bag si eu la a mea ca da rugina pe spate:))....mult noroc;)

mc numai eu stiu cat am muncit sa construesc fiecare bucatica din masina asta:)...si nu iti mai spun ca i-am facut botu de 3 ori..:D...pana sa ma hotarasc cum ramane...

All times are GMT +2. The time now is 22:09.

- Copyright 2026 4Tuning