![]() |
Re: Original sau piratat
Piratat ! :lol:
Nici daca as fi multi miliardar in $ nu cred ca mi-as lua totul original :lol: |
Quote:
daca as avea bani gramada nu s-ar pune problema sa le iau din targ. |
Si daca esti multimiliardar, si te apuca la 3 noaptea k iti trebuie nush ce program,pe care nu poti sa-l iei de p net legal??? Ce faci? Ma rog, poti sa-l iei de pe net si a2a zi sa-l cumperi, dar tot piratat e pana il dai banii:D
|
Quote:
Eu sunt zgarcit :-P (glumesc desigur) :lol: |
Quote:
|
^ Si daca nu-l gasesti ? Mai e si asta o intrebare :P
|
^strigi "BILL GATES!!!" vine, ai dai o palma un sut in fund....
|
n-am avut in viata mea decat 1 joc original cumparat de mine; windowsurile piratate si au mers - nu vad de ce sa dau pe 1 joc 3 bulioane knd il iau pe gratis piratat - cel putin zic ca skillz - nu imi permit totul original :-P
|
Piratat.......:lol:
|
nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar... exista dupa parerea mea max 3 categorii de oameni care cumpara soft-uri, jocuri, muzica, etc originale: cei care isi permit si-i doare undeva cat scot din buzunar, cei care cumpara de dragul de a avea si ei ceva original, si ipocritii care o fac doar k sa se laude si sa afiseze 'achizitia' dup-aia, desi in sinea lor regreta (aproape) pana la ultimul banut dat in plus. eu nu ma regasesc in niciuna din categorii, asa k am votat 'piratat'. shoot me!
|
Foarte corect Nike ! Asa e :wink: ! nu iau nici ca sa ma laud si nici de dragul de a avea ceva ! Il iau pentru ca am nevoie ... si netul nu ma ajuta :-P
|
Windows`ul, Office shi un cd cu antivirus le am originale ( nu de alta da le`am primit de la o ruda din germania) ... K in rest Votez ``Piratat`` , mai usor de achizitionat..!:rolleyes2
|
Sunt pentru original,dar numai in cazul in care imi permit si cum nu imi permit nu am de ales decat piratate :(
|
1 singura chestie originala am in calc. si anume antivirus bitdefender cu lincetza. faza e ca nu l-am platit ci l-am primit ...
si inca cateva cd-uri cu muzica originale in rest pirat |
sal!frate in primu rand sunt student....si asta spune multe.....mi-ar place sa am si eu filme pe dvd originale,dar nu am nici macar dvd la comp....asta e cu asta votam.....deci pirateria salveaza romania.....asta e fiecare face ce poate....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning