![]() |
Re: Golf GTI vs. Civic Type-R vs. Leon CupraR
Quote:
|
Quote:
|
Vechiul Leon Cupra R a costat in Romania 26-27.000 CIP.La pretul asta iese din competitie (nu cu GTI sau CTR,ci cu inteligenta potentialilor cumparatori).
Dintre celelalte doua,GTI e mai rapid in linie dreapta pana la viteze foarte mari (pentru masinile astea),mai rapid pe circuit in cele mai multe teste si mai confortabil.Tinand seama ca un Civic 1.8 cu 5 usi ajunge la 18.500 EURO,CTR va fi mai scump decat GTI. |
Vechiul Leon Cupra R era cu peste 100 kg mai usor ca Golf V GTI, iar 1.8T e ceva mai de incredere ca 2.0TFSI si foarte usor modificabil, electronic si mecanic, iar turbina tip K04 permitea functionarea la presiuni mult mai mari ca turbina K03-0052 de pe 1.8T/180, cu o crestere de putere semnificativa.
~Nautilus |
Mai fratilor alea vechi erau mai altfel astea noi nu mai sunt cele vechi.ce naiba?
pana la urma ce naiba comparam? 3 masini cu motoare de 2.0 sau trei varfuri de gama? |
V-tec Rulzzz...adica ma votat : Civic Type R......
|
Quote:
uita-te pe sectiunea cu dyno-uri ca sunt doua rs-uri care au scos puterea maxima,sunt si graficele.iar daca e versiunea f26 care nu se aduce la noi...iti cam arata fundu ala a lui taiat :-) |
Quote:
iar din experienta mea proprie, stock pe stock e mai rapid... aici nu neg potentialul enorm al unui GTi, care iti ofera si confort si dotari interioare si e f aproape de TypeR... dar am mers cu ambele destul de mult, iar pe curbe si circuit nu se compara suspensia si tinuta de drum (fara nici un gram de rautate :p) si pe deasupra scoti si mai repede cai dintr-un 2.0TFSi da' park nu sunt la fel ca aia din aspirat :D |
1 Attachment(s)
Dintre toate eu l-as alege pe asta, fara nici o discutie: Honda Civic Type R 2007
|
seatu......
|
Type R toata ziua! 0-100 in 6.6 s fata de 7.3 s la golf (destul de slaba acceleratia pt 200 de cai) si 6.9 la cupra! Plus manevrabilitate mai buna la honda! Si aspectul mi se pare mai reusit la honda!
|
Quote:
|
Doar Type R si atat!
|
golf V GTI .....
|
Quote:
ma dak tot compari niste masini de ce tot pui timpul de la gti manual knd poti sa pui 6.9 sec de la DSG ??? k tot motorul de 200 cp e :)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning