![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Diferente in gandire pot aparea si din cauza varstei. Nu toti gandim ca la 25 de ani ..... Merci de sfaturi . Stopurile sunt super dar nu se prea gasesc.
https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...ml#post5063121 Le fac asa pt inceput. Si fusta spate tot la ei o fac si ma costa 400ron cu totul. |
Nu e mai ok o fusta de r32 oem decat din fibra?
|
Quote:
|
Stopurile poti sa le faci singur cu putina indemanare si cost totat ~30-35lei (pana in 30lei spray lac smoked de la dupli-color, si pana in 5 lei o banda de hartie pentru izolat) eu asa le-am facut. Avantajul e ca poti sa le faci cat de inchise/deschise vrei si tin mai mult decat folia care se poate dezlipi daca nu e pusa bine. Dezavantajul e ca daca nu dai cum trebuie poate face picaturi, dar o iei de la capat.:D
Legat de fuste: alea oem (GTI/R32) nu se aliniaza pentru ca si jumatatea de sus a barii e altfel la gti si r32, chiar daca nu pare. In schimb o fusta R32 replica(Aftermarket) se aliniaza destul de bine(am vazut). Decizia e a ta. Bafta. |
Cred ca asta e codul pentru stopuri: 1K0052204.
Eu am gasit cu 350 e setul. |
Si astea merg . Vedem . Greul a trecut adica rotile . Mai am bara fata,fusta si praguri. La final stopuri/faruri
http://www.ebay.com/itm/TINTED-SMOKE...67268e&vxp=mtr |
Eu zic sa le dai dracului de bari/bare si sa pui rotile + air ride sau arcuri -4-5cm.... :lol:
|
Quote:
|
Bre, dar cautai duster sau x3 ca mi-am adus aminte :-P
|
Quote:
|
Gata ne apucam de treaba . Am inmatriculat masina B 112 WOB si a primit si rotile originale de GTI. Revin cu poze . Urmeaza difuzorul de r32 ,evacuare pe mijloc r32, bara vw jetta daca e mai convenabila la pret si vopsita grila centrala negru lucios chrome don't like....
|
Quote:
|
Quote:
Azi sper sa termin de incastrat un stop de passat(led) in unul de golf5. Revin cu poze. |
A fost un soc pentru mine cand am auzit vestea, partea buna e ca te-ai ales cu o maisna mai noua si mai simpla dpdv. mecanic si o idee mai economica.
Am mers cu motorul ala, personal nu-l recomand decat in situatii de buget restrans sau nevoi reduse de putere, in rest avem 1.6 sau 2.0 FSI + TSI-urile. La ala aveam consum de 12-13 in Bucuresti cu clima pe auto si mers in cel mai crunt trafic posibil. Baga si tu o poza cu interiorul, ca m-ai facut curios, exteriorul arata bine si negru este o culoare rara in marea de Golfuri argintii si albe :twisted: sau eventual ne vedem la biserica sa o vad live :shock: |
Nu am interes de an fabricatie e din acelas an cu seatul. E ceva temporar nu a fost alegerea mea. Oricum mai am bara spate de luat si revin cu poze. Merge bine 1.4 75cp nu e un motor de figuri. Am reusit si am facut si deschiderea automata a portbagajului din cheie respectiv ridicarea lui. revin cu poze cand e gata asamblata evacuarea facuta etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning