Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico BH-81-SLY (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/32359-tico-bh-81-sly.html)

quick_5hifter 13-02-07 00:07

Re: Tico BH-81-SLY

no comment! cu asta ati dat lovitura! astept sa ii dati de cap complet cu ajustarile, cu siguranta ma veti avea de client!

chip nu are cum sa aiba pe motorul de tico....poate doar sa fie de matiz motorul, sau de spark.

oricum...m-ati dat gata, ce mai...visul meu (de fapt visul tuturor) vi s-a implinit voua! felicitari!

tavisor 13-02-07 07:34

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 746600)
LAMBO DORS ...primul tico cu lambo ......frumos nuh ...mai avem putin de lucru la el .....acum asteptam sa ne vina niste telescoape pt el ....
ce bine ii sta nuh?
am avut cateva probelmute cu el dar am cam ajuns la final .....

cinea intreba de motor '...nu as putea zice ca e chiar cumintel....are un cip ....evacuarea schibata total dubla BORLA.....

sa lasam pozele sa vorbeasca :D :twisted:

voi face-ti avion din tico,ne-au inebunit filmele cu tokio drift))))))))))
e bine ca ideile voastre le pune-ti si in practica succes in continuare

tico_rs 13-02-07 09:41

Dupa cum se vede in poza "tigaia" de la carburator, chip are poate doar in mp3 player :D

Most_Wanted 13-02-07 17:53

E motor de MATIZ ;)...are cip si ce uitasem sa zic e ca are axa cu came schimbata ....plm eu asa stiu chiar nici nu prea ma interesat ...eu lam intrebat pe propietar si asa zice ...
quick 5hifter zilele astea vin in constanta ....poate ne intalnim la un suc pt cateva discutii ...

tico_rs 13-02-07 18:01

In poza de mai sus vad un motor de tico cu carburator, daca era matiz trebuia sa aiba rampa de injectoare si corpul clapeta de acceleratie, pentru care trebuie ridicata putin capota ;) Daca chiar are motor de matiz, pune si tu o poza, sunt f curios cum ar arata, pt ca si pe mine ma bate gandul...

Most_Wanted 13-02-07 19:53

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 746803)
voi face-ti avion din tico,ne-au inebunit filmele cu tokio drift))))))))))
e bine ca ideile voastre le pune-ti si in practica succes in continuare

azi dimineatza te-ai oprit cu schully la barfa aaa? :D ...:D

topser 13-02-07 20:10

Most_Wanted - te rog sa-mi comunici pretul pe pm la lambo doors ! mersii frumos :D
o sa vb eu si cu alex...

DACIA-Wrc 13-02-07 20:31

si filtrul de aer la matiz ii in partea opusa ca in poze

quick_5hifter 13-02-07 23:50

Topser, cand vine Most_Wanted in C-ta te anunt si ne intalnim toti 3 la un suc. Te aduc eu daca nu poti veni. Pana una-alta, vezi ca ai PM.

@Most_Wanted: da-mi un PM cu nr. tau de mobil daca se poate, sau da un sms la nr. 0743.065.556 / 0724.281.564. scrie "MW" la sfarsitul sms-ului :D

peter 14-02-07 09:27

geniala ideea..cu usiile spate...:)

foarte fain..

tavisor 14-02-07 12:49

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 748020)
azi dimineatza te-ai oprit cu schully la barfa aaa? :D ...:D

da mai schimbam si noi idei)))))))am vazut live masina arata beton usile lambo

frozzen 15-02-07 09:46

pff tare faza cu lambo doors si gullwings doors pe spate...felicitari.

Loukas 15-02-07 10:41

Fain fain...felicitari pentru ceea ce ati realizat dar auzisem ca lambo doors nu prea sunt fiabile...cam crapa pistonasu la ele dupa un timp. 100% veti face furori la showuri cu chestia asta :-) . Quick_5hifter....te-ai gandit la niste suicide doors pt. ticozaur ? :D Ar sta chiar belea amandoua una langa alta la showuri , amandoua modificate extrem , doua proiecte diferite dar superbe :-)

ERY 15-02-07 11:11

Cred ca e mult prea incarcata....conceptul in sine nu este rau...dar sunt mult prea multe tiganii pe ea.

Loukas 15-02-07 12:57

Aici si eu sunt de aceeasi parere...spoilerele nu sunt prea grozave , iar cat despre interior cam trebuie lucrat...parca sunt aruncate toate acolo numai sa fie...dar lambo doors si cele din spate sunt belea...per ansamblu e ok masina..mai trebuie de lucrat mult la ea dar presimt ca va iesi ceva beton.

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning