Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   intamplari cu politisi si scanctiunile aplicate incorect in ROmania !!! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/32346-intamplari-politisi-scanctiunile-aplicate-incorect-romania.html)

mad_oviddiu 09-02-07 13:12

Re: intamplari cu politisi si scanctiunile aplicate incorect in ROmania !!!

tocmai am vazut pe Irealitatea TV un reportaj despre Politia Romana care a primit numai laude k au facut progrese in combaterea coruptiei. BWAHAHAHAHAAAA

aia nu fac diferenta intre progres si regres...... unde draq mah ca 60% din gabori stau cu gandu la spaga si 90% din ei recurg la metode ilegale pt a-si face planul de permise retinute si de amenzi data!!! JET mah spurcatilor!!!

Dimitris 09-02-07 14:16

cred ca nu iti dai seama ca politia romana nu inseamna doar politia rutiera... este adevarat, astia de pe strada nu sunt toti cei mai inteligenti, desi, sa recunoastem ca uneori mai dam si peste politisti ok, corecti, chiar ingaduitori.

alexutzu07 09-02-07 21:41

da hai sa recunoastem cateodata mai dam si de politisti de treaba si ingaduitori dar asta se intampla fff rar, ai putea zice ca e o execptie. cel mai adesea ii intalnesti pe astia care sunt cu gandu la spaga si la tot felu de smecherii

DACIA-Wrc 10-02-07 12:07

razi cat vrei la faza cu bicicleta ca asa am ras si eu si aia de la posta cand am platit amenda...cand gasesc procesu verbal de fiecare data rad de ma sparg si eu, asa ca nu ma supar :P

Dr3adLorD 11-02-07 12:31

Numai in Romania se poate intampla asa ceva ! :-)

DACIA-Wrc 11-02-07 12:47

cam da, pentru ca asta ne ocupa tot timpul :(

mad_oviddiu 11-02-07 19:24

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 740472)
cred ca nu iti dai seama ca politia romana nu inseamna doar politia rutiera... este adevarat, astia de pe strada nu sunt toti cei mai inteligenti, desi, sa recunoastem ca uneori mai dam si peste politisti ok, corecti, chiar ingaduitori.

intr-adevar am zis si eu aiurea......... vroiam sa zic politia rutiera din romania......... desi toata organizarea politiei romane, fie ei rutieri, criminalisti, sau simpli sectoristi .... e praf....

mad max 13-02-07 21:56

1 Attachment(s)
Am primit PV prin posta astazi. Va atasez un scan sa va minunati si voi de exprimarea extrem de corecta din punct de vedere gramatical. Va las sa descoperiti si neconcordantele si ambuguitatile din acest PV legate de locatie si domiciliul meu.
Mentionez ca PV este intocmit de o agenta, iar eu am fost oprit si condus la sectie de un agent.
In caz ca nu intelegeti ce scrie acolo va traduc eu:
" In ziua de 06.02.2007 ora 19:40, locul BUCURESTI, MIHAI BRAVU a savarsit urmatoarele: Susnumitul la data ,ora si locul mentionat mai sus a avut un comportament violent adresand injurii, expresii jignitoare, amenintand cu persoane sus puse, invocand neintemeiat motivul legitimarii sale.
Faptele comise sunt prevazute de art. 2 pct 1 din lg 61/1991 .......... sanctionate de art 3 lit b din lg 61/1991".

Asta scrie acolo. Cuvintele cu litere inclinate sunt scrise de "agentul constatator".

B-13-FFA 13-02-07 23:11

dc a gresit ceva in PV fa contestatie k sigur se anuleaza.....si p urma du-te si aratale PV sa vezi k se inrosesc ........ stiu sigur asta cu anulatu....am facut-o si eu la o amenda scrisa de un jandarm foarte scolit p stadion

Dr3adLorD 14-02-07 01:00

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 748361)
Am primit PV prin posta astazi. Va atasez un scan sa va minunati si voi de exprimarea extrem de corecta din punct de vedere gramatical. Va las sa descoperiti si neconcordantele si ambuguitatile din acest PV legate de locatie si domiciliul meu.
Mentionez ca PV este intocmit de o agenta, iar eu am fost oprit si condus la sectie de un agent.
In caz ca nu intelegeti ce scrie acolo va traduc eu:
" In ziua de 06.02.2007 ora 19:40, locul BUCURESTI, MIHAI BRAVU a savarsit urmatoarele: Susnumitul la data ,ora si locul mentionat mai sus a avut un comportament violent adresand injurii, expresii jignitoare, amenintand cu persoane sus puse, invocand neintemeiat motivul legitimarii sale.
Faptele comise sunt prevazute de art. 2 pct 1 din lg 61/1991 .......... sanctionate de art 3 lit b din lg 61/1991".

Asta scrie acolo. Cuvintele cu litere inclinate sunt scrise de "agentul constatator".

Niste bulangii ca intotdeauna. :-)

p3rv3r5ul 14-02-07 07:30

eu pe 3 februarie am ramas fara talon pentru ca aveam masina usooor sifonata intre usa si aripa din stanga si toba cam galagioasa. dupa ce le-am oferit baietilor sticla de tuica americana pe care o port mereu dupa mine am primit un raspuns de genul: "nu vezi ba cati suntem? pai cu o sticla de uischi vi tu ba la noi?" :D tinand cont ca sunt probleme cu leasingul nu am cartea de identitate si dovada expira pe 18, acum ma chinui sa obtin o copie de pe aceasta ca sa pot merge la registru pentru o amarata de stampila. mentionez ca amenda a fost de 280 RON, reparatia + vopsitul a costat 1140 RON, toba finala originala 695 RON, manopera 70 RON, nu mai pun la socoteala alergatura si timp pierdut. sa vedem cat ma mai costa si pe la registru acum..

anonimogg 14-02-07 09:59

Re: intamplari cu politisi idioti si scanctiunile aplicate incorect in ROmania !!!

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 730600)
Nu are cum sa piarda... pt. ca deobicei politia nu se prezinta la proces si automat tu castigi...

si chiar daca nu se prezinta se poate judeca fiind un caz de autoritate in lipsa lor si atunci tot un alt cap de creta cu un grad mai mare arata ce si cum si ghici cine castiga ???

mae 07-03-07 14:54

cea ma itare faza
in plina zila intersectie nu prea mare dar semaforizata intru pe verde si vine masina de politie din dreapta si fara nici un girofar aprins . astia trec pe rosu si se opresc im mijlocu intersectie ca sa trec yo. si apoi se iau dupa mine si ma opresc. si sa iesie din masina un putiulica care nu ii dadeam mai mult de 18-19 ani abea ii dadea tulele la barba si imi zice sa prezitn carnetul. si il intreb pt ce ? si ma aia ca ma treut pe rosu si nu am le-am acordat prioritate. si incepe sa ma ia ca iami ia carnetu ca ma baga la parnaie daca nu dau carnetu si alte amenintari, cama duce la sectie sa vada cine sunt. in fine si yo incep sa tzip la el ca era verde si sa il conving caera verde si la un momendat baietzasu cu sapca scoate porumbelu ca a trecut pe rosu :D sa facut liniste apoi iar incepe " da bun atzi trecut pe verde dar de ce nu mi-at acordat prioritate, si iar incepe cu gura mare, incepeam sa ma mauz de el cum era asa mic si cu gura mare.ajutrul lui era o fata aia nu avea nici o treaba statea in masina si isi facea buzele cred (nu stiu ce facea). si dupa ce se racoreste el asa un pic ii zic.. "nu aveai girofar" si iar incepe asta ca nu am respect pentru politie sca nu stiu ce si ca imi ia carnetul si nu sti uce ma imi zicea el acolo. si vad ca o data pleaca la masina asa cum era el nervos si pleaca suparat.
am ramas tampit 5 minute langa masina incercand sa inteleg ce vroai pana la urma baietzacu cu sapca

alexutzu07 10-03-07 22:27

tareeee frateee...amuzant mai bine zis....eee cred ca nu prea avea ce sa faca pustiulache ala in ziua aia...nu a avut pe cine sa agatze..si s-a luat de tine. Dar bine ca ai fost pe pozitii...si i-ai bagat faza cu girofaru...dupa aia se facu mic si nevazut;)) Fazele astea ar trebui inregistrate si bagate pe un site ca sa se amuze toata lumea..si sa vada cat de "desteapta" e politia romana:)) :))

mae 12-03-07 15:22

nu sti uce vroia. astepta ceva (un banuletz) si yo nu ma simteam... nu stiu.... dar orcum am ramasa blocat5 minute si toata ziua m-am gandit la chestia ai ce vroia alade la mine.... paote vroaia sa faca impresii la colega de masina. :D

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning