![]() |
Re: Peugeot 205 Gti
You're right my friend!!...e cea mia potrivita pt o cursa cu 205.
Si azi a fost ceva action......e 200 kompressor.......1.1 |
4 Attachment(s)
Old times..amintiri mai vechi.......tii minte Aditza?...ahh...ce vremuri...hihihihihi
De fapt nu e chiar de demult...dar merge sa iii zicem ca si cum ar fi..parca a trecut o vesnicie de atunci....... |
in privintza greutatzii masinii m-am inselat .. peugeotul are 1300de kg .... ieri mi-a aratat fly ca era o serie pansonata cu kg masinii .. nu-mi vine sa cred .. dar asta e
|
deap!...chiar asa scria....1300kg...si 2100..aia crec ca era maxima admisa.
si impartirea pe punti 680 cu nu mai stiu cat...mau mult pe fatza |
Quote:
PS:405u lu schili are in jur de 1600kg care este inca odata ca a ta... |
Tu nu citesti biine?..*****ie pe masina 1300kg...nu vrei sa intelegi?...ori aia de la peugeot erau tampitzi sa puna 1300 la misto?......asa e poansonat pe masina.....
Adevarul e ca nu pare de peste 1000 kg......dar cica are. |
Quote:
Asteptam sa o puna pe cantar... PS:AZG vino azi pe la service cu ea si mergem impreuna la cantar... |
Am cautat si eu pe net...peste tot scrie ca are 875 kg...numai pe mainsa lui scrie 1300...poate e la misto
|
Quote:
|
Cel mai simplu.....assa o sa si faca.....de fapt asa o sa facem toti....sa stim ce si cum
|
Quote:
|
Quote:
Cand dam o raita la cantar?....eu am fost odata si muista aia de acolo nu a vrut sa ma cantareasca....i-am zsi ca dau de un suc...nu a vrut. |
Mai.... Dar de mine nu vrea sa zica nimeni nimic??? Skoda Octavia... mi-a fost victima... ( cu toate ca avea doar 90 cp....)
|
Quote:
|
La 330ci lipseste un element foarte important. Da multi cai si prestanta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning