Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe Schwarz II (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/322732-e36-coupe-schwarz.html)

Mario_Dub 04-08-12 19:23

Re: E36 - Coupe Schwarz II

Foarte frumos proiectul, la ce culoare te-ai gandit sa o faci? Baza de plecare este foarte buna si merita investitia.

stef_yo_ro 07-08-12 10:56

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 5126864)
Foarte frumos proiectul, la ce culoare te-ai gandit sa o faci? Baza de plecare este foarte buna si merita investitia.

Culoarea va ramane tot asta, nu sunt adeptul schimbatului de culori sau a celor "diferite de altii", plus ca nu o vopsesc toata. Multumesc pentru incurajari si bafta cu a ta, cred ca vor avea multe asemanari masinile noastre.

bujuKYL 07-08-12 21:55

super interior! te poti muta in ea:D...mai trebuie sa-i dai o culoare si o sa fie bobic masina8)

stef_yo_ro 02-09-12 21:57

8 Attachment(s)
Dupa meeting s-a mai lucrat la masina si pe rand au venit:
- plafon interior negru (mai am nevoie de manere si lumini spate daca are cineva de vanzare)
- faruri cu angel eyes
- montat grila Luxury, proiectoare + splittere (cumpara canal de aer dreapta pt. bara M)
- bancheta cu piele partiala
- frane fata-spate de 2.8
- x brace-ul de cabrio
- suspenise fata Koni
- capota.. :D + alte aripi sa fie masina doar in 5 culori pana intra la vopsit integral

Acum invat sa merg cu masina asa joasa, e neplacut ca ating cu ea de multe ori si urmeaza sa montez si suspensia spate si cam atat deocamdata, vreau sa rezolv cu inmatriculatul si dupa aceea restul.

bujuKYL 04-09-12 08:12

Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 5160512)
Dupa meeting s-a mai lucrat la masina si pe rand au venit:
- plafon interior negru (mai am nevoie de manere si lumini spate daca are cineva de vanzare)
- faruri cu angel eyes
- montat grila Luxury, proiectoare + splittere (cumpara canal de aer dreapta pt. bara M)
- bancheta cu piele partiala
- frane fata-spate de 2.8
- x brace-ul de cabrio
- suspenise fata Koni
- capota.. :D + alte aripi sa fie masina doar in 5 culori pana intra la vopsit integral

Acum invat sa merg cu masina asa joasa, e neplacut ca ating cu ea de multe ori si urmeaza sa montez si suspensia spate si cam atat deocamdata, vreau sa rezolv cu inmatriculatul si dupa aceea restul.

super ti-a iesit! pe ce culoare mergi intr-un final?

tm 63 flo 05-09-12 21:31

Freaca pe spate cu gumele astea?

stef_yo_ro 05-09-12 22:44

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5162073)
super ti-a iesit! pe ce culoare mergi intr-un final?

va ramane neagra, culoarea originala
Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 5164172)
Freaca pe spate cu gumele astea?

freaca doar la curbe stranse si cu cineva in spate, cu suspensie sport sigur trebuie roluite aripile

tm 63 flo 07-09-12 11:15

Fuck.....:evil:

stef_yo_ro 20-09-12 22:45

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 5166007)
Fuck.....:evil:

asa e.. :P

a urmat un accident usor iar apoi masina a trecut si de R.A.R., s-a trecut in carte motor fara serie si toate dimensiunile de anvelope, urmeaza inmatricularea si dupa aceea continuam. S-a schimbat si caseta de directie, ulei + filtre iar in interior doar lampile de pe stalpi. Caut in continuare manere interioare negre de coupe!!

bujuKYL 21-09-12 10:21

Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 5181529)
asa e.. :P

a urmat un accident usor iar apoi masina a trecut si de R.A.R., s-a trecut in carte motor fara serie si toate dimensiunile de anvelope, urmeaza inmatricularea si dupa aceea continuam. S-a schimbat si caseta de directie, ulei + filtre iar in interior doar lampile de pe stalpi. Caut in continuare manere interioare negre de coupe!!

ce frumos arata! felicitari

stefz 21-09-12 12:16

Incet incet prinde forme frumoase. Cat ai dat pe ea?

stef_yo_ro 23-10-12 23:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by stefz (Post 5182024)
Incet incet prinde forme frumoase. Cat ai dat pe ea?

pretul de achizitie e nesmnificativ fata de cat a urmat si cat mai este de investit. Azi am terminat inmatricularea prin plata taxei de 4600 de lei si in sfarsit am pus numerele negre. Am si motorul, urmand ca pe masina donatoare sa fie facute modificarile necesare trecerii de la cutie automata la manuala.

bujuKYL 24-10-12 00:27

felicitari! ai depus munca constanta si destul de costisitoare pana in momentul actual...tine-o tot asa, ce mai urmeaza? sau este secret?:rolleyes2:-P

Darkside_89 30-10-12 16:57

Am vazut masina la meeting,arata bine desi inca nu este gata,sper sa o faci asa cum iti doresti!!!!!

Nu dai jantele alea frumoase de M5 :P:P??

stef_yo_ro 31-10-12 16:48

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5220405)
felicitari! ai depus munca constanta si destul de costisitoare pana in momentul actual...tine-o tot asa, ce mai urmeaza? sau este secret?:rolleyes2:-P

nu e secret, urmeaza un 2.8 sper anul asta si la anul vopsit integral..
Quote:

Originally Posted by Darkside_89 (Post 5228468)
Am vazut masina la meeting,arata bine desi inca nu este gata,sper sa o faci asa cum iti doresti!!!!!

Nu dai jantele alea frumoase de M5 :P:P??

multumesc, sa stii ca a ta e una din preferatele mele :D
mi-a trecut prin cap sa le dau dar nu sunt foarte hotarat :P

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning