![]() |
Re: E36 - Coupe Schwarz II
Foarte frumos proiectul, la ce culoare te-ai gandit sa o faci? Baza de plecare este foarte buna si merita investitia.
|
Quote:
|
super interior! te poti muta in ea:D...mai trebuie sa-i dai o culoare si o sa fie bobic masina8)
|
8 Attachment(s)
Dupa meeting s-a mai lucrat la masina si pe rand au venit:
- plafon interior negru (mai am nevoie de manere si lumini spate daca are cineva de vanzare) - faruri cu angel eyes - montat grila Luxury, proiectoare + splittere (cumpara canal de aer dreapta pt. bara M) - bancheta cu piele partiala - frane fata-spate de 2.8 - x brace-ul de cabrio - suspenise fata Koni - capota.. :D + alte aripi sa fie masina doar in 5 culori pana intra la vopsit integral Acum invat sa merg cu masina asa joasa, e neplacut ca ating cu ea de multe ori si urmeaza sa montez si suspensia spate si cam atat deocamdata, vreau sa rezolv cu inmatriculatul si dupa aceea restul. |
Quote:
|
Freaca pe spate cu gumele astea?
|
Quote:
Quote:
|
Fuck.....:evil:
|
6 Attachment(s)
Quote:
a urmat un accident usor iar apoi masina a trecut si de R.A.R., s-a trecut in carte motor fara serie si toate dimensiunile de anvelope, urmeaza inmatricularea si dupa aceea continuam. S-a schimbat si caseta de directie, ulei + filtre iar in interior doar lampile de pe stalpi. Caut in continuare manere interioare negre de coupe!! |
Quote:
|
Incet incet prinde forme frumoase. Cat ai dat pe ea?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
felicitari! ai depus munca constanta si destul de costisitoare pana in momentul actual...tine-o tot asa, ce mai urmeaza? sau este secret?:rolleyes2:-P
|
Am vazut masina la meeting,arata bine desi inca nu este gata,sper sa o faci asa cum iti doresti!!!!!
Nu dai jantele alea frumoase de M5 :P:P?? |
Quote:
Quote:
mi-a trecut prin cap sa le dau dar nu sunt foarte hotarat :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning