Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Tricourile Sepci NSL in 2007 (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/32235-tricourile-sepci-nsl-2007-a.html)

Skma 05-02-07 12:44

Re: Tricourile Sepci NSL in 2007

Cred ca ar fi marfa si niste fesuri!:-)

DONU' 05-02-07 23:14

Mda, si eu sunt de acord cu fesuri sau macar cu caciula cum are Florica :p
Tricourile sunt ok cum e ultima varianta a lui Shantzu'.
Daca vrea cineva cu numar de inmatriculare pe spate, atunci sa fie optional daca se poate... :peace:

Sebastian-TOP 06-02-07 11:16

Eu cred ca da bine sigla mare pe spate si in fata numele nsl si porecla sau nr de masina sa-i multumim si pe cei cu leasing :)

Sebastian-TOP 06-02-07 11:20

Si cred ca trebuie foarte bine aleasa culoarea de tricou, stiu ca se murdaresc, dar trebuie sa arate si bine. Si sa gasim o varianta de tricouri de buna calitate. Putin dai si se duc repede....

F_L_R 06-02-07 23:20

-Daca punem numele pe fata semanam cu altii si nu ar fi indicat.....as fi acuzat de plagiat :))...asa ca ultima varianta la lui Shantzu ar fi ideala ....dar as incerca ceva mai agresive caracterele...asa ca daca puteti dl Shantzu sa ne oferiti si alte caractere .

shantzu 06-02-07 23:46

caracterele le-am pus ca idee ;) o sa revin maine cu altele ... :)

NSL_Doru 07-02-07 00:10

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 735521)
-Daca punem numele pe fata semanam cu altii si nu ar fi indicat.....as fi acuzat de plagiat :))...asa ca ultima varianta la lui Shantzu ar fi ideala ....dar as incerca ceva mai agresive caracterele...asa ca daca puteti dl Shantzu sa ne oferiti si alte caractere .

Font`ul cu care este scris parasoalarul nostru cred ca este destul de agresiv si ne reprezinta zic eu chiar si prin denumire : "AutoBahn" ... unii stiu si ce inseamna sau macar ce sugereaza ;)

ema_sierra 07-02-07 00:53

Idem Doru...

AlexM. 07-02-07 11:32

Daca il scriem cu fontul de pe parasolar este bine ca pastram ceva care deja este "marca inregistrata" si arata destul de agresiv ;)

shantzu 07-02-07 11:54

pai si are cineva fontu de la parasolar :?:
sa nu caut tot netul un font asemanator ca sa fac exemplul :???:

LMX_Catalin 07-02-07 21:06

Am zis sa scriu si eu o parere ca d-aia e forum :)

Mi-ar placea sa avem emblema mica pe piept (croita) iar pe spate sa sciem No Speed Limit dar cu niste caractere faine. Poate le mai bibilim putin pe cele de la parasolare.
Acuma....supunem la vot.

In ceea ce priveste numerele de la masini......eu unu am de leasing, inca 1,5 ani dar putem croi undeva porecla sau numele (care poate fi si un nr. de inmatriculare). Eu unu nu pot pune B 424 xx dar pot pune simplu LMX nu? :)

Va pupa nenea

NSL_Doru 07-02-07 23:32

Am eu fontul de la parasolar si il pot trimite in mail.

Legat de tricouri sigla mica in fata pe stanga si scris mare pe spate cu numar sau nume este de fapt ultimul model de tricou care s-a facut incepand cu ITS Constanta din august.

Personal as merge mai mult pe vechea varianta , adica cu o sigla mai mare pe spate ... sa sara in ochi , si pe un tricou de culoare inchisa. Cred ca de fapt am sa fac maine 2 poze cu ambele modele de tricouri si discutam direct la subiect ... ce modificari vreti sa aducem ... poate e mai simplu asa !

DONU' 08-02-07 11:36

Trebuie sa ne grabim putzin fiindca incep evenimentele.
Legat de culoare eu zic ca e foarte bine si gri, dar daca sunt mai multi cei care nu vor, atunci sa supunem la bot, astaaa, vot!

F_L_R 14-02-07 22:47

Pai cred ca ideea cu parasolarul e super buna ...voi ce spuneti..Doru atasaja-l te rog.

Pitu 15-02-07 00:35

este o idee buna !

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning