![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Caravan
Multumesc pentru site si poze! Sunetul cum este? Unele tobe sport scot un sunet exagerat..
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine si am pus jantele pana la prima zapada :D. Suspensile la primavara :cry:.
|
Quote:
|
Super super:D
|
Quote:
|
sal,super misto caravanu'si sa-l stapanesti sanatos in continuare.ma gandeam daca ai vopsi si buza de jos a barii fata tot gri oare ar da bine? ca acum pare pragu mai jos ca bara la nivel orizontal ma refer.oricum e frumoasa si asa.
am si eu o intrebare la tine cat iti consuma oras-afara mers normal sau mai ales sportiv asa tras de ea. |
Quote:
M-am gandit sa vopsesc si buza din fata numai ca ating destul de des cu buza aia bordurile mai ales cand am suspensia sport si decat sa se zgarie si sa nu arate nicicum mai bine o las asa. In oras la un mers normal schimbat vitezele intre 2500-3000 rpm consuma cam 10l, in afara nu am facut consumul pentru ca ies destul de rar in afara orasului, asa aproximativ eu zic ca undeva 6.5 litri. La mersul sportiv daca se poate numi asa la masina si motorul asta nu pot sa zic cat consuma ca nu l-am calculat niciodata. |
Arata foarte bine opelul tau,nu era bine sa fi incercat o toba sport cu 2 iesiri mai micute si drepte?E doar o parere de a mea.
|
Quote:
|
Da normal,nu te acuz pentru alegerea facuta.Imi exprimam doar parerea.
|
suspensia de unde ai luato ?
|
Exact acelasi consum il am si eu, doar ca a meu este in 16v. (Z16XE). 101 cai. In afara, 90-100km/h, am scos consum de ~6,5l.
|
Quote:
Quote:
|
putin va ia la voi sa va bucurati:lol:....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning