![]() |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :P
|
asa....ati vazut k noi nu mintim.... cum e sa stii k avem si noi masini puternice adevarate in RO?! va plac pozele?! :lol: 8) 8)
|
Pe mine nu ma incalseste de loc treaba asta cu masinile tari in Romania. Sper ca tipul a muncit pentru ea.
|
LEGAL RACING
Nu prea inteleg nimic din pozele alea, aveti si ceva mai clar? |
Nu vreau sa par rau insa pe forum au mai aparut olcituri turbo! :wink:
faceti si voi niste poze klumea cu voi pe langa masina si totul va fi foarte clar.Masina este frumoasa, puternica, insa si foarte scumpa! 8) este adevarat ca unii oamnei din tara asta si-ar permite o asa masina insa cum spunea cineva odata intr-un topic: CITEZ \"forumul asta a ajuns sa aiba credibilitatea unei babe virgine\" Pe moment sunt in cumpana, oricum mi-ar place sa avem o asa masina in romania! |
Ne pare rau... mai clare nu avem.. au fost facute cu telefonul si noaptea... Dak va uitati cu atentie la poza cu motorul se va vedea ca scrie Gemballa Biturbo 700...
Masina nu e la noi in club dak asta ati crezut... e o masina cu numere de Brasov... Dak nu credeti nu avem ce sa va facem, puteti inchide si sterge topicul. Ne-am facut datoria, am pus si pozele, am spus si despre masina, am zis si cum il cheama pe proprietar... mai mult nu avem ce sa facem sa va convingem... |
Nu-mi vine sa cred ca se pune problema de credibilitate! Maryo si B|shOp-VR6 spun ca au vazut-o si sunt sustinuti si de altii... Dar totusi se pune la indoiala? Parca ar fi vorba de cativa copii care au spus numai prostii pe forum! Daca nici ceea ce spun ei nu mai credem, atunci de ce sa ne mai obosim sa citim, pana la urma tot ce se spune pe 4tuning e o mare minciuna, nu?!
Moderator: Te rog sa alegi un ton mai putin agresiv! Te rog sa ne explici cum sti tu sa deosebesti un Cayenne de 600cp de unul de 700cp! |
kiar daka sunt facute cu tel shi nu sunt cele mai clar poze pe care le-am vazut, pt mine e clar ca exista mashinutza in buc. lucrez undeva in centru shi mi s-a parut shi mie ca am vazut un cayenne suparat rau de tot :wink: , dar n'am vrut sa zic nimic pana nu eram sigur.... dar eu n'am nici tel cu camera, nici ap foto dgtl, asha ca :cry: ...
oricum, beton mashina...s'o stapaneasca sanatos shi okii pe ea ca pe butelie :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (suntem totusi in romania). ps: chiar daka nu-i cunosc personal (inca :wink: ) nici pe maryo nici pe bishop, din cate am vazut pana acum kiar nu mi-am pus si nu imi pun problema credibilitatzii lor :wink: :P :P :wink: ... |
Re:
Quote:
|
Asa ni s-a zis... am scris intr-un post anterior ca nu bag mana in foc referitor la caii masinii.
|
Dar ca in toate posturile.............trebuie sa existe astfel de intrebari-de unde stiti cati cai are,de unde stiti ca avea jantele pe 22----le-ati masurat?.......de unde stiti aia de unde cealalta!
De ce nu aveti cu voi aparate foto profesionale sa iasa pozele mai bine- pentru ca veneam din discoteca! Bai fratilor fara suparare dar numai nod in papura stiti sa gasiti.....! Am vazut o masina care era puternica rau...am zis sa-i facem poze sa o vedeti si voi!Nu ma mai intrebati zeci de mii de amanunte pentru ca NU E MASINA MEA sa le pot stii! Vreti sa credeti ft bine........dar mai mult de atat nu avem ce face........! Toate bune |
Re:
Deci!
Sa inchei o data discutia de aici!Pe pagina 2 scrie si Sebastian ca cineva cu o Honda a vazut masina care fuge grav rau-acolo are 700 cai! Dupa aia se scrie ca daca nu vor aparea poze.......se va sterge postul! Sincer sa fiu nu mai inteleg nimik! Au aparut si poze,au vazut mai multi oameni masina!Acum vad ca apar din nou discutii despre ea! TOT CE AM SCRIS IN POSTURILE ASTEA-sunt INFORMATII DATE de PROPRIETAR! |
ok!Imi pare foarte rau ca am afirmat ca s-ar putea sa nu fie adevarat.Sincer imi pare rau!Insa eu si mai multe persoane de pe acest forum am fost indusi in eroare de mai multe ori.(olcit turbo etc.)Am spus ca ar fi un lucru bun sa avem asemenea masini in Romania insa daca odata cineva minte 2500 de oameni credibilitatea scade.Imi cer scuze si daca am suparat pe cineva il rog frumos sa ma ierte. 8)
|
Nu iti face probleme!
Dar nu prea sunt omul sa vorbesca tampenii si in plus de asta nu e masina mea deci nu am nici un interes sa mint pe nimeni! :) :wink: :wink: :wink: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning