![]() |
Re: Convertesc OBC 18 butoane 6 cilindri la 4 si invers
Sal,azi am rezolvat si eu la Cristi problema cu convertirea,super ok baiatul ,sper sa putem colabora si pe viitor.
Cat despre consum si cat e de ok,am sa v-a tin la curent ,plec la drum intins si am sa il testez. Asa ca prima problema ar fi ca pe obc imi arata ca am 7.2 l in rezervor inainte de plin si dupa ce am bagat la benzinarie 64 litri + 7.2 (obc) =72.2 lit .iar la testul 07 imi arata 62.2 ,ciudat .si sa intre atat benzina in rezervor ?NU POT GARANTA CA NU AM FOST PACALIT LA POMPA (OMV) O chestie ok a fost ca exact cand sa aprins becul in bord (benzina ) aveam 8 litri pe obc (rezerva, cred) |
Quote:
|
Quote:
In legatura cu OBC-functioneaza perfect ,fara probleme. Pastram legatura ,prietene. |
Cand mai ai nevoie de ajutor, rezolvam cu cea mai mare placere.
|
Montezi obc la un e36 318is? Ms!
|
Da. Se rezolva. Discutam detalii pe PM.
|
Baiat de nota 10.Recomand cu incredere.Trebuie sa imi fac timp sa iti trimit si cesurile de m3 de care am vorbit.
|
Cand te hotarasti, ne auzim la telefon si vedem ce se poate face.
|
Excursie prin tara: Mures, Cluj, Baia Mare si inapoi la Bucuresti. Daca e cineva interesat de resoftari, recodari vorbim pe PM.
|
Eu am de vanzare o instalatie completa OBC 18 butoane (display cu butoane in limba engleza, senzori, modul check, maneta, vas spalator parbriz etc.).
As vrea sa dau aceasa instalatie, deoarece am vandut E36 pe care il aveam, si nu am mai apucat sa o montez... Pretul ar fi de 300 lei. Ma puteti contacta la nr. 0730.080.634. |
Eu zic ca pretul e bun, dar chiar si asa nu e frumos sa iti faci reclama in topicul altcuiva. Macar ceri voie, ca sigur nu aveam nimic impotriva... ;)
|
Scuzam. Sunt putin in panica pt. ca am licitat aiurea pe eBay, trebuie sa cumpar un CD mp3 player pt. E46... I need the money. Sunt deschis la sugestii, daca doreste cineva setul complet pt. E36...
Va multumesc, si imi cer scuze inca o data. |
oho...vad ca ai anceput sa ati faci clienti....bravo...acum sa revin la problema mea....atunci cand am resoftat obc la tine parca tin minte ca ziceai ca faci si diagnoza...am probleme cu abs..sta martorul aprins,iar abs nu merge...am schimbat pompa abs,calculatorul abs,releele de la abs,senzori masurati cu un multimetru setat pe 10 ohm,,3 ami arata valoarea de 9,6 iar celalalt 11,7...[am citit pe net metoda asta de control al senzorilor dar nu sunt sigur ca ala de 11,7 este ok]......pana acum este ok? sau trebuie sa vin la tine sa ami faci o diagnoza?...apropo..sunt baiatul cu bmw ala rosu cred ca printre primi clienti:lol:
|
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa vii sa ii facem o diagnoza si vedem exact ce o doare. Asa pe bajbaite zic ca e pierdere de vreme... mai ales ca deja ai verificat atatea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning