![]() |
Re: Cielo 1995 Hatchback Negru 858.000 Km
Stropitoarele cu jet tip perdea se gasesc doar pe logan 2.
pe lodgy si duster sunt cu 2 orificii. am vrut sa montez si eu un set identice cu ale tale insa gaura din capota este mult mai mare in circumferinta fata de baza stropitoarelor. tu cum le-ai montat? in plus nu mi-au placut fiindca asezate direct pe capota aruncau jetul de apa la baza parbrizului (se vede in poze), trebuiau ridicate de varf intr-un fel... si nu se pot regla... m-am lipsit :???: |
eu am folosit putina banda isoler de panza sa stea fix. stropitorul statea si fara dar se putea roti usor.chiar daca stropeste mai jos dar tot stergatorul este umed si imi sterge bine tot geamul.inainte,la viteza, imi lasa numai urme in stanga jos.am observat ca la cielo sunt 2 feluri de stropitori. am cumparat mai de mult de la radacini de executive si erau mult prea mari.trebuia sa tai mult prea mult din ele.
|
Te-am vazut dimineata pr bld Unirii, la prima intersectie (cum mergi spre alba iulia). N-am avut timp sa te claxonez ca se facuse verde si am facut dreapta spre timpuri noi. Arata bine rau masina.... Pune niste poze mai recente si mai multe :D
|
6 Attachment(s)
astazi am vopsit masina negru mat. nu a iesit perfect cum vroiam , mai trebuie facute mici retusuri , dar per ansamblu sunt multumit.
la aripa dreapta spate am gasit o gaura cand am curatat, am folosit chit de fribra si destul de multa rugina la portiera soferului. am astupat gaura de la incuietoare de la usa pasagerului tot cu chit de fibra, nici nu se mai cunoaste ca a fost ceva acolo. in interior la aripi am curatat, reparat cu chit , grund ,vopsea , antifon. |
Frumoasa masina, farurile astea cu lupe si sticla clara schimba mult aspectul! :D
|
a iesit super bine...alte arcuri?
|
3 Attachment(s)
multumesc bogdan. masinuta atrage cateva priviri prin oras :D
Petrica , sunt arcurile de la tine, dar trebuiau vopsite. Oricum , iarna trecuta am tot strans piese si le-am vopsit :lol: recent am pierdut deflectorul de apa din partea distributiei si mi-e ca sunt prea expuse rolele. am tot incercat sa cumpar dar se gasesc doar cele de pe partea cutiei |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning